Нови иПад 2 64гб бела таблета

Компанија Аппле нас пријатно изненађује и радује својим бројним и висококвалитетним производима, активно користећи напредне технологије.
Модел иПад 2 64ГБ Вхите, који се у продаји појавио 2011. године на пролеће, привукао је велику пажњу, таблет рачунар је задржао све предности првих генерација, али су истовремено програмери у њега уложили нови развој, истовремено ажурирајући интерфејс такође. Нови модел има модеран и модеран дизајн, снежно беле боје, побољшан је, а само тело је врло лагано и танко, што је врло пријатно за држање.Таблет има две камере помоћу којих можете да снимате фотографије и видео, што је врло згодно. Аппле иПад 2 64ГБ Вхите опремљен је моћним 2-језгреним процесором. Уз помоћ ХДМИ погона могуће га је користити и као рачунар и као телевизор, док перформансе таблета нису претрпеле, већ су, напротив, знатно поправиле загађење. Носач енергије таблета је литијумска батерија капацитета 25 вати на сат, са десетодневним радним капацитетом, пуњење се врши помоћу кабла из мреже са адаптером и путем УСБ-а са рачунара. Сигурна радна температура, 0 до 35 ° Ц, влажност 5 до 95%.
Као и увек, Аппле није заборавио на заштиту животне средине, ни овај модел није изузетак, смањујући његов негативни утицај, тело је направљено од алуминијума и стакла, који се могу рециклирати, ЛЕД екран је без живе и арсена,
такође не садржи бромоване успориваче горења.
иПад 2 64 ГБ Ви-Фи 3Г подржава више од 40 језика и више од 20 речника, врло велики фонт, опремљен функцијама „ Бело на црно “, гласовним навођењем интерфејса ВоицеОвер итд.
Упркос својој виткости, направа ради независно ни мање ни више времена. Таблет је издржао најмање 11 сати са добрим оптерећењем. До 6 сати можете непрекидно гледати филмове, а звук на производу је савршен.
Таблетни рачунар је заиста незаменљива ствар у животу модерне особе. Напокон, сада се чак и куповина робе врши путем Интернета. Желите да купите спортску обућу? Пронађите на Интернету званичну адидас интернет продавницу са испоруком по целој Русији, наручите и након неког времена испробајте нове патике.

Нови иПад 2 64гб бела таблета
Нови иПад 2 64гб бела таблета
Нови иПад 2 64гб бела таблета
Нови иПад 2 64гб бела таблета Нови иПад 2 64гб бела таблета Нови иПад 2 64гб бела таблетаHome | Articles

November 27, 2022 03:12:34 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting