Најбољи усисивач међу вршњацима

Такви усисивачи могу вршити не само хемијско чишћење, већ и мокро и прскати влагу по соби. Уз помоћ таквих усисивача можете очистити не само под, већ и прозоре, завесе, па чак и уклонити блокаде у купатилу. Сакупљање проливене течности је такође лако. Раствор за чишћење таквих усисивача излази под притиском, који ће лако ући у саму основу гомиле на тепиху. Посебан састав детерџента ће се носити са било којом прљавштином. Прљава вода се исисава уз помоћ испуштеног ваздуха, а сама гомила се развлачи, што тепиху даје некадашњу лепоту. Чак и најбољи усисивач за прање има и предности и недостатке:
- такви усисивачи су много тежи од конвенционалних;
- често им недостаје функција навијања чипке;
- кретање са таквим усисивачима је много теже;
- снага усисавања обично не прелази 300В;
Усисивачи са тајфун системом, раде на такав начин да прашина, уз помоћ створеног протока ваздуха, остаје у посебном пластичном сакупљачу прашине. Такви усисивачи задржавају до 96% прашине. Често су опремљени угљем и другим филтерима.
По правилу, такве модерне и висококвалитетне усисиваче купују људи који се селе у нове домове. Срећни власници станова у новим зградама покушавају да опреме своје домове највише класе. Конкретно, мултифункционални и моћни кућански апарати играју значајну улогу у угодним животним условима.
Често дужина кабла у великој мери утиче на употребљивост. Стандардна дужина је око 6м. Такође, треба обратити пажњу на то колико је усисивач компактан, јер се склапа много више времена. Дизајн и боја су већ коначни критеријуми за одабир.
Најбољи усисивач за чишћење је онај који је опремљен филтрима за воду.
Ови усисивачи за чишћење користе четири фазе површинског чишћења:
1. Четири потока усмерена један према другом чине водену завесу. Који уз помоћ воде задржавају прашину.
2. Други филтер. Задржава преосталу прашину мешањем ваздуха и воде.
3. Задржава се прашина која је већ навлажена у првој и другој фази, али не она која се већ слегла, али наставља да се окреће у ваздушним струјама. (Управо тај филтер треба понекад опрати)
4. Чишћење ХЕПА, антиалергијско, чисти од микрочестица и разних бактерија. Овај филтер такође треба очистити.
Усисавачи са аквафилтером се такође користе за сакупљање воде и чишћење цеви.

Најбољи усисивач међу вршњацима
Најбољи усисивач међу вршњацима
Најбољи усисивач међу вршњацима
Најбољи усисивач међу вршњацима Најбољи усисивач међу вршњацима Најбољи усисивач међу вршњацимаHome | Articles

November 28, 2022 03:45:59 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting