Направи си сам преносим хладилник!

С пристигането на топлия сезон има нужда от такъв продукт като автомобилен хладилник. Продуктът е необходим, особено в условия на отдалеченост от цивилизацията, по време на отдих на открито, ако имате дълго пътуване с кола и никога не знаете, че може да има различни ситуации. Можете да си купите това нещо в магазина, но е скъпо, но чантата за хладилник „направи си сам“ ще ви позволи не само да се чувствате майстор, но и да спестите пари за други нужди.
Пускането на LG Nexus 4 се превърна в събитие на пазара на смартфони. Създадено от две световноизвестни корпорации Google и LG, предизвика голям искрен интерес. Оказа се, че този смартфон може да се конкурира с всеки представител на подобна група продукти.
Принципът на действие на този елемент е същият като този на термос. За да създадете автохладилник със собствените си ръце, имате нужда от обикновена чанта за пазаруване, чиито размери могат да бъдат с всякакъв размер, всичко зависи от вашите нужди. Също така трябва да закупите облицована с фолио полиетиленова пяна (други варианти на името са топлоизолация, полиизол, изолон), двустранна и обикновена скоч лента, ножици. По отношение на топлоизолатора - можете да го закупите в железария, по-добре е фолиото да е от двете страни, колкото по-дебел е материалът, толкова по-добри ще бъдат неговите топлоизолационни свойства, което означава, че вашите продукти ще останат по-студени по-дълго.
Етап първи. Необходимо е да се изреже топлоизолатора, така че да отговаря на размера на чантата. Трябва да вземете кутия, която по-късно ще поставите в чантата си. Имайте предвид, че ще ви трябва и корица. За да придадете желаната форма на изолона, използвайте двустранна лента, тя трябва да бъде залепена по периметъра на полученото дъно на контейнера. След това прикрепете страничните стени към този елемент и термичният контейнер е готов, остава само да се обработят шевовете с лепяща лента, за предпочитане алуминий, но можете и без него. Сега поставете контейнера в чантата - това е последният етап, чантата за кола в хладилника е готова. Разбира се, ако не поставите в него акумулатори за студ, той няма да работи, можете да използвате лед от фризера в техния капацитет.
Акумулатори за студ
Напълно възможно е да се използват пластмасови бутилки, но те имат значителен недостатък - заемат много място, а връщането на студа е малко. Много по-ефективно е да използвате пластмасови торбички със закопчалка, тъй като те са по-малки, те отделят повече студ. Изберете броя на сашетата Zip Lock в зависимост от размера на чантата ви. Контейнерите за лед трябва да бъдат равномерно разпределени в чантата за хранителни стоки.
Практиката на използване доказа, че само след половин ден ледът започва да се топи. За да поддържате температурата в торбата възможно най-ниска, трябва да я отваряте по-рядко.

Направи си сам преносим хладилник!
Направи си сам преносим хладилник!
Направи си сам преносим хладилник!
Направи си сам преносим хладилник! Направи си сам преносим хладилник! Направи си сам преносим хладилник!Home | Articles

November 26, 2022 21:21:33 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting