Най-добрата прахосмукачка сред своите връстници

Такива прахосмукачки могат да извършват не само химическо чистене, но и мокро и пръскане на влага из стаята. С помощта на такива прахосмукачки можете да почистите не само пода, но и прозорците, завесите и дори да премахнете запушванията в банята. Събирането на разлятата течност също е лесно. Почистващият разтвор в такива прахосмукачки излиза под налягане, което лесно ще влезе в самата основа на купчината върху килима. Специален състав за почистване ще се справи с всякакви замърсявания. Мръсната вода се изсмуква с помощта на изхвърлен въздух, а самата купчина се разтяга, което придава на килима предишната му красота. Дори най-добрата прахосмукачка има както предимства, така и недостатъци:
- такива прахосмукачки са много по-тежки от конвенционалните;
- често им липсва функцията за навиване на дантелата;
- придвижването с такива прахосмукачки е много по-трудно;
- всмукателната мощност обикновено не надвишава 300W;
Прахосмукачките със система тайфун, работят по такъв начин, че прахът, с помощта на създадения въздушен поток, да остане в специален пластмасов прахоуловител. Такива прахосмукачки задържат до 96% прах. Те често са оборудвани с въглища и други филтри.
По правило такива модерни и висококачествени прахосмукачки се купуват от хора, които се преместват в нови домове. Щастливите собственици на апартаменти в нови сгради се опитват да оборудват домовете си от най-висок клас. По-специално, многофункционалните и мощни домакински уреди играят важна роля в комфортни условия на живот.
Често дължината на кабела силно влияе върху използваемостта. Стандартната дължина е около 6м. Също така, трябва да обърнете внимание колко компактна е прахосмукачката, защото тя се сгъва много повече време. Дизайнът и цветът вече са окончателните критерии за подбор.
Най-добрата почистваща прахосмукачка е тази, оборудвана с водни филтри.
Тези почистващи прахосмукачки използват четири етапа на повърхностно почистване:
1. Четири потока, насочени един към друг, образуват водна завеса. Които с помощта на вода задържат прах.
2. Втори филтър. Задържа оставащия прах чрез смесване на въздух и вода.
3. Задържа се прах, който вече се овлажнява на първия и втория етап, но не този, който вече се е утаил, но продължава да се върти във въздушните течения. (Именно този филтър трябва да се измие понякога)
4. Почистване HEPA, антиалергично, почиства от микрочастици и различни бактерии. Този филтър също се нуждае от почистване.
Прахосмукачките с аквафилтър се използват и за събиране на вода и почистване на тръби.

Най-добрата прахосмукачка сред своите връстници
Най-добрата прахосмукачка сред своите връстници
Най-добрата прахосмукачка сред своите връстници
Най-добрата прахосмукачка сред своите връстници Най-добрата прахосмукачка сред своите връстници Най-добрата прахосмукачка сред своите връстнициHome | Articles

December 3, 2022 08:33:15 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting