Мраз со вода

Компанијата Електролукс постојано размислува за совршенството на своите модели, како и за тоа како тие им носат што поголема корист на нивните сопственици. Најновата идеја на компанијата е да ги снабдува луѓето со вода за пиење во континуиран режим. Оваа карактеристика е особено релевантна за оние кои трајно живеат во метропола. Најновиот развој на компанијата се однесува на создавање на можност за снабдување на лице не само со обична вода за пиење, туку и со газирана вода, како и мраз. Фрижидерите Извор и Глечер се дизајнирани да одговараат совршено. Овие модели можат да се инсталираат во непосредна близина и да снабдуваат вода и мраз на оние на кои им е потребна помош. За ова, на вратите на фрижидерот се предвидени диспанзери.
Овој развој се должи на фактот дека не е секогаш погодно да се купува вода за пиење во шишиња во продавница. Оваа вода мора да се пренесе и складира некаде дома. Шишињата мора постојано да се фрлаат и тие можат значително да го зголемат просторот за ѓубре. Новиот модел на ладилник може да снабдува чиста вода за пиење директно од вратата на фрижидерот и во кое било погодно време. Фрижидерот Извор е дизајниран да снабдува вода за пиење. Е може да се пие и да се користи за готвење. Добро е за здравјето и не содржи никакви нечистотии штетни за здравјето на луѓето.
Водата во овој модел се снабдува однадвор. Ако треба да набавите минерална, вода за пиење, треба да ставите соодветен контејнер под диспанзерот и притиснете го копчето. Водоснабдувањето во фрижидерот е 3,6 литри. Тој е во состојба да се надополни многу брзо. Системот има вграден филтер за подобрување на вкусот и јасноста. Индикаторот лоциран во фрижидер ќе предупреди за моментот кога треба да се замени филтерот.
Друга новина на компанијата е фрижидерот Глечер. Во вратата на фрижидерот е обезбеден уред што снабдува мраз. Технологијата на производство е распоредена на таков начин што се исклучува лепењето коцки мраз. Со една рака, можете да ја земете потребната количина мраз. За да не се потрошат резервите на мраз, не е потребно да додадете вода во резервоарот. Фрижидерот прави сè автоматски. Фрижидерот има специфична функција. Веднаш штом ќе падне ноќта, таа автоматски започнува да работи при намалена бучава. Дадена е брава за деца, како и технологија Frost-frе.

Мраз со вода
Мраз со вода
Мраз со вода
Мраз со вода Мраз со вода Мраз со водаHome | Articles

December 3, 2022 04:18:17 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting