Моќен роботски правосмукалка Карчер за различни намени

Сакате да изберете пристоен правосмукалка. Роботската правосмукалка Карчер е аналог на правосмукалката Виножито по нормална цена.
Позитивни:
- високо ниво на чистење, што е недостижно со други методи
- многу корисни додатоци, како што се прочистување на воздухот, во затворени простории, користење како компресор, итн. (има сертификат од Институтот за алергологија)
- правосмукалка + чистач на воздух зафаќа малку простор.
- има филтер за вода
Конс:
- прави многу бучава, под 80db.
- иако цената е пониска од онаа на аналозите, сепак е многу значајна
Роботската правосмукалка Карчер е најновата технологија во моментот. Сосема без филтри и вреќи со прашина. Електрофузиската машина е навистина ефикасна, вибрациите се чувствуваат неколку см од неа. Теписи и тапациран мебел совршено чистат, по чистењето дури и бојата станува посвежа. Воздухот е исто така свеж и влажен. Може да го ставите цревото за дување, што е навистина многу кул - исфрлете прашина од компјутерот / телевизорот / какви било агли, пробијте блокада во мијалникот или ставете шише со прскалка. Особено за страдалниците од алергија постои излез за ХЕПА! Во принцип, не само за страдалниците од алергија, туку и за сите што не сакаат да дишат прашина.
За јасност на моќноста на вшмукување, ќе го опишам чистењето на демонстрациите на Карчер.
Дел 1 - суво, користејќи електрична четка. Како резултат, немаше скоро ништо на вратилото за четки, немаше завиткана коса, итн. Следствено, моќта на вшмукување е доволна за да се отстрани сето ова од вратилото.
Дел 2 е влажно чистење. Главната опција е полека да ја поместите млазницата кон себе со притискање на копчето за прскање. Решението се внесува во килимот и веднаш се апсорбира назад. Во млазницата - " веќе врие ". Останува лента од влажен тепих.
Дополнителна опција - многу валкано место се истура во изобилство од млазницата што ја подигнавте и чекаме да се апсорбира и исчисти. По некое време, соберете го растворот со млазницата додека не престане клокотот во млазницата.
Тепихот се исуши насекаде во приближно исто време (~ 3 часа).
По визуелна демонстрација, сфатив дека правосмукалката е вистинска по нормална цена. Јас сум сè уште импресиониран. Ако сакате квалитет - земете ја роботската правосмукалка Карчер.

Моќен роботски правосмукалка Карчер за различни намени
Моќен роботски правосмукалка Карчер за различни намени
Моќен роботски правосмукалка Карчер за различни намени
Моќен роботски правосмукалка Карчер за различни намени Моќен роботски правосмукалка Карчер за различни намени Моќен роботски правосмукалка Карчер за различни намениHome | Articles

November 29, 2022 13:59:11 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting