Моћан усисивач за роботе Карцхер за различите намене

Желите да изаберете пристојан усисивач. Робот усисивач Карцхер је аналог усисивача Раинбов по нормалној цени.
Прос:
- висок ниво чишћења, што је недостижно другим методама
- многи корисни додаци, као што су пречишћавање ваздуха, у затвореном, употреба као компресор итд. (постоји потврда Института за алергологију)
- усисивач + усисивач за ваздух заузимају мало простора.
- постоји филтер за воду
Против:
- прави пуно буке, испод 80дб.
- иако је цена нижа од цене аналога, и даље је веома значајна
Усисавач робота Карцхер је тренутно најновија технологија. Потпуно без филтера и врећа за прашину. Машина за електрофузију је заиста ефикасна, вибрација се осећа на пар цм од ње. Теписи и тапацирани намештај савршено се чисте, након чишћења чак и боја постаје свежа. Ваздух је такође свеж и влажан. Можете да ставите црево за пухање, што је заиста супер - издувајте прашину из рачунара / ТВ-а / било ког угла, пробијте блокаду у судоперу или ставите бочицу са распршивачем. Посебно за алергичаре постоји ХЕПА утичница! У принципу, не само за алергичаре, већ и за све који не желе да удишу прашину.
Ради јасноће усисне снаге описаћу Карцхер демонстрацијско чишћење.
1. део - суво, помоћу електричне четке. Као резултат, на осовини четке није било готово ништа, није била увијена коса итд. Сходно томе, снага усисавања је довољна да се све ово уклони из осовине.
Други део је мокро чишћење. Главна опција је полако померање млазнице према себи притиском на дугме за прскање. Раствор се уводи у тепих и одмах упија назад. У млазници - „ већ кипи “. Остаје трака мокрог тепиха.
Додатна опција - врло прљаво место се сипа у изобиљу из млазнице коју сте подигли и чекамо да се упије и очисти. Након неког времена, сакупите раствор млазницом док мехурице не престану у млазници.
Тепих се сушио свуда отприлике у исто време (~ 3 сата).
Након визуелне демонстрације, схватио сам да је усисивач стваран по нормалној цени. И даље сам импресиониран. Ако желите квалитет - узмите робот усисивач Карцхер.

Моћан усисивач за роботе Карцхер за различите намене
Моћан усисивач за роботе Карцхер за различите намене
Моћан усисивач за роботе Карцхер за различите намене
Моћан усисивач за роботе Карцхер за различите намене Моћан усисивач за роботе Карцхер за различите намене Моћан усисивач за роботе Карцхер за различите наменеHome | Articles

December 3, 2022 03:26:09 +0200 GMT
0.027 sec.

Free Web Hosting