Мощна роботна прахосмукачка Karcher за различни цели

Искате да изберете прилична прахосмукачка. Роботната прахосмукачка Karcher е аналог на прахосмукачката Rainbow на нормална цена.
Професионалисти:
- високо ниво на почистване, което е недостижимо с други методи
- много полезни допълнения, като пречистване на въздуха, на закрито, използване като компресор и др. (има сертификат от Института по алергология)
- прахосмукачка + въздушен филтър заемат малко място.
- има филтър за вода
Минуси:
- вдига много шум, под 80db.
- въпреки че цената е по-ниска от тази на аналозите, тя все още е много значителна
Роботната прахосмукачка Karcher е най-новата технология в момента. Напълно без филтри и торбички за прах. Електрофузионната машина е наистина ефективна, вибрациите се усещат на няколко сантиметра от нея. Килимите и меката мебел перфектно почистват, след почистване дори цветът става по-свеж. Въздухът също е свеж и влажен. Можете да сложите маркуча за продухване, което е наистина много готино - издухайте прах от компютъра / телевизора / всякакви ъгли, пробийте запушване в мивката или поставете спрей. Специално за страдащите от алергии има изход HEPA! По принцип не само за страдащите от алергии, но и за всички, които не искат да дишат прах.
За яснота на мощността на засмукване ще опиша демонстрационното почистване на Karcher.
Част 1 - суха, с помощта на електрическа четка. В резултат на това на оста на четката нямаше почти нищо, нямаше навита коса и т.н. Следователно, мощността на засмукване е достатъчна, за да отстрани всичко това от шахтата.
Част 2 е мокро почистване. Основната опция е бавно да преместите дюзата към себе си, като натиснете бутона за пръскане. Разтворът се въвежда в килима и веднага се абсорбира обратно. В дюзата - „ вече кипи “. Остава ивица мокър килим.
Допълнителна опция - много мръсно място се излива в изобилие от накрайника, който сте повдигнали и ние чакаме да се абсорбира и почисти. След известно време съберете разтвора с дюзата, докато мехурчетата спрат в дюзата.
Килимът изсъхва навсякъде приблизително по едно и също време (~ 3 часа).
След визуална демонстрация разбрах, че прахосмукачката е реална на нормална цена. Все още съм впечатлен. Ако искате качество - вземете робот-прахосмукачка Karcher.

Мощна роботна прахосмукачка Karcher за различни цели
Мощна роботна прахосмукачка Karcher за различни цели
Мощна роботна прахосмукачка Karcher за различни цели
Мощна роботна прахосмукачка Karcher за различни цели Мощна роботна прахосмукачка Karcher за различни цели Мощна роботна прахосмукачка Karcher за различни целиHome | Articles

December 5, 2022 20:50:50 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting