Може ли да користам многу стари телевизори за да гледам сателитски програми?

Да, ако тие имаат вградени UHF и PAL единици, а има и избор на B / G систем (5,5 MHz).

Може ли да користам многу стари телевизори за да гледам сателитски програми?
Може ли да користам многу стари телевизори за да гледам сателитски програми?
Може ли да користам многу стари телевизори за да гледам сателитски програми?
Може ли да користам многу стари телевизори за да гледам сателитски програми? Може ли да користам многу стари телевизори за да гледам сателитски програми? Може ли да користам многу стари телевизори за да гледам сателитски програми?Home | Articles

December 5, 2022 02:53:50 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting