Модерни хладилници

За да намалят производствените разходи, някои американски фирми използват релефна текстурирана стомана при производството на врати на хладилника. Това позволява на хладилника не само да бъде артистично привлекателен, но и да прикрива повърхностните несъвършенства и да му придава по-скъп вид. Използването на текстуриран лист позволи значително да се намалят производствените дефекти в боядисването за американски фирми.
Аналогът на текстурираната стоманена ламарина (или лента) в Европа е по-евтиното филмово покритие на конвенционалната стоманена ламарина. Най-често срещаните шарки са дърво и неръждаема стомана. До такъв хладилник задължително трябва да има същите достойни други домакински уреди. Домакините, които са убедени от собствения си опит колко е удобно и практично, по никакъв начин не искат да се връщат към газовите фурни.
Хладилниците с художествена живопис веднага ги отличават от останалите модели. В този случай чертежът може да бъде шаблон върху филмово покритие или направен на ръка по желание на клиента. Всяка страна производител има свой собствен набор от типични шаблони, които отразяват националните характеристики. При производството на ексклузивни модели хладилници се използва ръчно рисувано изкуство. Като правило художествените композиции се създават на компютър. Вътрешният производител трябваше да изостави производството на такива модели тук поради ограниченото търсене. За индивидуални поръчки се създава авторско произведение, което няма аналози. С помощта на аерограф, обикновеният хладилник може да се превърне в истинско произведение на изкуството. Съвременните аерографи ви позволяват да работите с няколко цвята наведнъж, осигурявайки почти фотографско качество.
За купувачите, които предпочитат честите промени в декорацията на кухнята, са разработени хладилници със сменяеми декоративни панели на вратите.
Някои необичайни хладилници имат не само оригинални цветове, но и форми. Необичайни тук са предложенията на японски и китайски компании, предлагащи детски хладилници във формата на животни. В допълнение към цветните рисунки, такива модели имат вграден електронен календар и будилник с LCD дисплей, инсталиран на вратите. При отваряне на хладилника се чува мелодия.
Най-скъпите хладилници са изработени от неръждаема стомана. Най-скъпият дизайн за хладилници с огледални врати. Освен това това са, разбира се, модели, инкрустирани със скъпоценни камъни.

Модерни хладилници
Модерни хладилници
Модерни хладилници
Модерни хладилници Модерни хладилници Модерни хладилнициHome | Articles

November 27, 2022 04:11:00 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting