Модерне машине за прање мехурића за удобно прање

Машине за прање мехурића су релативно нова врста „ механичке машине за прање “ која тек сада постаје популарна. Принцип рада таквих машина заснован је на способности ваздушних мехурића да стварају ефекат кључања чак иу хладној води.
Главна предност машине са мехурићима је висока ефикасност. Конвенционална бубњаста „ машина за прање “ троши 10 пута више електричне енергије од оне са ваздушним мехурићима! Машина економично троши не само електричну енергију, већ и прах. То је олакшано великом активношћу ваздушних мехурића, што омогућава праху за прање да се брзо раствори у води.
Такође је важан пажљив однос јединице према опраној одећи. Машина за мехуриће обезбеђује половину скупљања тканине и седам пута мање штете од најбољег хемијског чишћења. Овај ефекат је узрокован чињеницом да ваздушни мехурићи смањују трење веша о зидове резервоара.
Поред тога, машине за прање мехурића значајно штеде време - „ дуготрајно “ прање не траје дуже од једног сата.
Главни елемент такве машине за прање веша је генератор мехурића, који је млазница која обезбеђује усмерени проток ваздушних мехурића. Поред тога, машина је опремљена пулсатором, који ствара вртлоге токова у резервоару, што омогућава боље ослобађање од нечистоћа.
Машине за прање мехурића су прилично простране - неки модели могу убацити до 10 килограма веша.
Да би се побољшао квалитет прања, машине су опремљене хватачем длака, влакана и влакана.
Резервоар машине за прање мехурића обложен је титаном, што у потпуности елиминише могућност појаве рђе. Посебна керамичка облога делује као антистатичко средство, омекшава веш и решава се патогених бактерија.
Као и њихове традиционалне „ велике сестре “, машине за прање мехурића опремљене су дозаторима адитива, као и електронским вагама и имају могућност избора режима прања у зависности од врсте тканине. Доступно у моделима са горњим и предњим утоваром.

Модерне машине за прање мехурића за удобно прање
Модерне машине за прање мехурића за удобно прање
Модерне машине за прање мехурића за удобно прање
Модерне машине за прање мехурића за удобно прање Модерне машине за прање мехурића за удобно прање Модерне машине за прање мехурића за удобно прањеHome | Articles

November 27, 2022 05:20:41 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting