Многокамерните хладилници имат много предимства за съхранение на храни

Всеки ден сред потребителите популярността на моделите хладилници с много камери се увеличава. Многокамерните хладилници съчетават характеристики, които задоволяват основните предпочитания на потребителите на тази технология - простор и удобство. Второто име на многокамерните хладилници е Side by Side, което означава " един до друг ". Те са получили това име поради две врати, които са огледални една срещу друга.
Многокамерните хладилници имат следните основни характеристики:
1. Възможност за бързо замразяване на храната без замръзване - супер замразяване.
2. Система NoFrost. Това е охладителна система, която не изисква периодично размразяване при използване на многокамерен хладилник.
3. Наличието на зона на свежест. Температурата в тази зона допринася за дългосрочното запазване на свежестта на продуктите и предотвратява разпространението на миризмата им от специфични продукти в останалите зони на хладилника.
4. Звуков сигнал на отворена врата. Сервира се, ако вратата в многокамерния хладилник е отворена за повече от 30 секунди или ако не е затворена правилно.
Можете да закупите хладилник Side by Side с много отделения с допълнителни удобства: минибар, винарна, ледогенератори. Дизайнът на многокамерните хладилници е много разнообразен и ви позволява да изберете правилния модел за почти всеки кухненски интериор. Многокамерните хладилници имат различни цветове: стандартен бял, сив, черен, кафяв, бежов и други.
Фризерът Side by Side с хладилник е оборудван със стъклени или пластмасови рафтове. Обикновено стандартните модели имат 3 рафта, разположени в горната част на хладилника, а в долната част са монтирани 2 пластмасови контейнера. Отворените врати на хладилника Side by Side имат странични рафтове, отделения за масло, тави за яйца.
Моделите на многокамерните хладилници имат функция за бързо замразяване, която ви позволява да запазите витамини и полезни микроелементи в продуктите. Също така, многокамерните хладилници имат големи фризери.
Ако искате да направите вашия хладилник наистина уникален, можете да се опитате като дизайнер. Можете да закупите самозалепващи се етикети или стикери и да ги поставите на вратата на вашия хладилник. Това могат да бъдат изображения на цветя или абстрактна композиция - каквото пожелаете.

Многокамерните хладилници имат много предимства за съхранение на храни
Многокамерните хладилници имат много предимства за съхранение на храни
Многокамерните хладилници имат много предимства за съхранение на храни
Многокамерните хладилници имат много предимства за съхранение на храни Многокамерните хладилници имат много предимства за съхранение на храни Многокамерните хладилници имат много предимства за съхранение на храниHome | Articles

December 6, 2022 17:24:15 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting