Машине за прање веша на ИФА - 2012

52. Берлински сајам потрошачке електронике представио је неколико оригиналних модела машина за веш.
Концерн Босцх-Сиеменс представио је Сиеменс иК800 машине за прање и сушење веша. Карактеристика овог модела је аутоматско дозирање прашка за прање или детерџента, које се ставља у посебан резервоар. Потпуно пуњење детерџентом предвиђено је за најмање 20 прања. Машином можете управљати како са локације тако и даљински. Функција и-Дос аутоматски прилагођава количину у зависности од тврдоће воде, степена запрљаности, тежине веша, па чак и врсте тканине. Ово ће елиминисати уобичајену грешку домаћица - предозирање и прекомерно стварање пене.
Миеле је представио јединствену машину. Уместо уобичајених тастера и контрола на панелу, постоји само једно дугме. Укључује или искључује машину. А машином се управља са таблета, помоћу које се бира и подешава програм прања и додатне функције. Програмери планирају серијску производњу таквих машина, али за сада је то само концепт.
Самсунг је прошао без сензација. Показала је само побољшане моделе технологије Ецо Буббле, који су већ познати савременом потрошачу.

Машине за прање веша на ИФА - 2012
Машине за прање веша на ИФА - 2012
Машине за прање веша на ИФА - 2012
Машине за прање веша на ИФА - 2012 Машине за прање веша на ИФА - 2012 Машине за прање веша на ИФА - 2012Home | Articles

November 29, 2022 13:37:48 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting