Малки шайби

Ако банята е много малка и почти не остава място за пералня в много малко, компактните перални, инсталирани под мивката, ще ви помогнат. Те имат по-малко функции от по-големите си колеги, но като цяло ефективността на прането е добра.
Инсталиране на мини-автомобил
Има някои нюанси, така че мивката над пералнята не може да бъде инсталирана както обикновено. Условието е следното: той трябва да стърчи на няколко сантиметра над капака на пералната машина, така че водни пръски да не попадат върху капака на уреда. Производителите са проектирали такъв умивалник, чието дъно е плоско, а дренажната система се различава от стандартната - сифонът е разположен вертикално. При такова устройство за мивка дренажната тръба не преминава през шайбата, така че дори и да изтече дренажната тръба, няма риск оборудването да бъде наводнено. При тази инсталация пералнята се намира на минимално разстояние от стената. Обикновено тези машини са с дълбочина до 45 см.
Въпреки факта, че пералната машина под мивката има миниатюрен размер, тя е пълноправен уред, качеството на измиване остава на високо ниво. Разбира се, повечето потребители се интересуват от функционалността на такова оборудване. Колко висока ще бъде степента на измиване, зависи от класа на ефективност на машината, който е обозначен с латински букви от А до G, където А е най-високото качество на пране, а G, съответно, е най-ниското. Бих искал да отбележа, че ако се използва неефективен препарат и неправилен температурен режим, това също ще повлияе на чистотата на измитите вещи.
Когато избирате домакински уреди, ясно дефинирайте кои функции са важни за вас и кои са второстепенни, обикновено компактните и тесни перални машини поддържат основните режими на пране. Съгласете се, че ако няма режим „ измиване на спортни обувки “, едва ли си струва да се обърне внимание. Може да бъде много полезно да имате „ отложен старт “ или функция, при която барабанът на машината за зареждане отгоре ще бъде разположен с капака до върха, когато спре.
Цената на машината зависи от нейните възможности и марка, оборудването на популярни марки ще изисква по-значителни разходи за покупка. Не се надявайте, че компактните перални машини ще струват по-малко; напротив, необходимостта да се сведе до минимум управлението на машината значително увеличава цената им.

Малки шайби
Малки шайби
Малки шайби
Малки шайби Малки шайби Малки шайбиHome | Articles

December 3, 2022 05:22:48 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting