Мале подлошке

Ако је купатило врло мало, а у машини за веш готово да нема места, компактне машине за прање рубља инсталиране испод судопера ће вам помоћи. Имају мање функција од својих већих колега, али у целини перформансе прања су добре.
Инсталирање мини-аутомобила
Постоје неке нијансе, тако да се судопер изнад машине за прање веша не може инсталирати као и обично. Услов је следећи: требало би да стрши пар центиметара изнад поклопца машине за прање веша, тако да прскање воде не би пало на поклопац уређаја. Произвођачи су дизајнирали такав умиваоник, чије је дно равно, а дренажни систем се разликује од стандардног - сифон се налази вертикално. Са таквим уређајем за судопер, одводна цев не пролази преко подлошке, па чак и ако одводна цев процури, не постоји ризик да ће опрема бити поплављена. Овом инсталацијом машина за веш се налази на минималној удаљености од зида. Типично су ове машине дубоке до 45 цм.
Упркос чињеници да машина за прање веша испод судопера има минијатурну величину, то је пуноправни апарат, квалитет прања остаје на високом нивоу. Наравно, већину потрошача занима функционалност такве опреме. Колики ће бити степен прања зависи од класе ефикасности машине која је означена латиничним словима од А до Г, где је А највиши квалитет прања, а Г најнижи. Желео бих да приметим да ће се, ако се користе неефикасни детерџент и нетачан температурни режим, такође утицати на чистоћу опраних предмета.
Када бирате кућанске апарате, јасно дефинишите које су вам функције важне, а које секундарне, обично компактне и уске машине за прање веша подржавају основне начине прања. Сложите се да ако не постоји режим „ прање спортске обуће “, тешко да би на њега требало обратити пажњу. Може бити врло корисно имати „ кашњење старта “ или функцију у којој ће се бубањ машине са горњим утоварима налазити с поклопцем до врха када се заустави.
Трошкови машине зависе од њених могућности и марке, опрема популарних марки захтеваће значајније трошкове куповине. Не надајте се да ће компактне машине за прање веша коштати мање, већ напротив, потреба за минимизирањем контрола машине значајно повећава њихову цену.

Мале подлошке
Мале подлошке
Мале подлошке
Мале подлошке Мале подлошке Мале подлошкеHome | Articles

December 3, 2022 08:54:58 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting