Лед с вода

Компанията Electrolux постоянно мисли за съвършенството на своите модели, както и за това как те носят възможно най-голяма полза за собствениците си. Последната идея на компанията е да снабдява хората с питейна вода в непрекъснат режим. Тази функция е особено подходяща за тези, които постоянно живеят в мегаполис. Най-новото развитие на компанията се отнася до създаването на способността да снабдява човек не само с обикновена питейна вода, но и с газирана вода, както и с лед. Хладилниците Source и Glacier са проектирани да отговарят перфектно. Тези модели могат да бъдат инсталирани в непосредствена близост и да доставят вода и лед на нуждаещите се. За това са предвидени диспансери на вратите на хладилника.
Това развитие се дължи на факта, че не винаги е удобно да се купува бутилирана питейна вода в магазин. Тази вода трябва да се прехвърля и съхранява някъде у дома. Бутилките трябва да се изхвърлят постоянно и те могат значително да увеличат пространството за боклук. Новият модел на хладилника е в състояние да доставя питейна чиста вода директно от вратата на хладилника и по всяко удобно време. Хладилникът Source е проектиран да доставя питейна вода. Е може да се пие и да се използва за готвене. Това е полезно за здравето и не съдържа никакви примеси, вредни за човешкото здраве.
Водата в този модел се доставя отвън. Ако трябва да вземете минерална, питейна вода, трябва да поставите подходящ контейнер под диспансера и да натиснете бутона. Водоснабдяването в хладилника е 3,6 литра. Той е в състояние да се попълни много бързо. Системата има вграден филтър за подобряване на вкуса и яснотата. Индикаторът, разположен в хладилника, ще предупреждава за момента, в който филтърът трябва да бъде заменен.
Друга новост на компанията е хладилникът Glacier. Във вратата на хладилника има устройство, което доставя лед. Технологията на производство е подредена по такъв начин, че да се изключи залепването на кубчета лед. С една ръка можете да вземете необходимото количество лед. За да не се изчерпват запасите от лед, не е необходимо да се добавя вода в резервоара. Хладилникът прави всичко автоматично. Хладилникът има специфична функция. Веднага щом падне нощта, той автоматично започва да работи при намален шум. Осигурена е детска ключалка, както и технологията Frost-frе.

Лед с вода
Лед с вода
Лед с вода
Лед с вода Лед с вода Лед с водаHome | Articles

December 8, 2022 01:54:14 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting