Лед са водом

Компанија Елецтролук непрестано размишља о савршенству својих модела, као и о томе како својим власницима доносе што већу корист. Најновија идеја компаније је да људе непрекидно снабдева водом за пиће. Ова карактеристика је посебно релевантна за оне који трајно живе у метрополи. Најновији развој компаније тиче се стварања способности да се човек снабдева не само обичном водом за пиће, већ и газираном водом, као и ледом. Фрижидери Соурце и Глациер дизајнирани су да се савршено подударају. Ови модели се могу инсталирати у непосредној близини и снабдевати водом и ледом оне којима је потребна. Због тога су на вратима фрижидера обезбеђене амбуланте.
Овај развој настао је због чињенице да није увек згодно купити флаширану воду за пиће у продавници. Ова вода се мора пренети и чувати негде код куће. Боце се морају стално бацати и могу знатно повећати простор за смеће. Нови модел фрижидера може да испоручује чисту воду за пиће директно са врата фрижидера и то у било које погодно време. Фрижидер Соурце дизајниран је за снабдевање питком водом. Е се може пити и користити за кување. Добар је за здравље и не садржи нечистоће штетне по здравље људи.
Вода у овом моделу се напаја споља. Ако требате набавити минералну воду за пиће, потребно је ставити одговарајућу посуду испод амбуланте и притиснути дугме. Снабдевање водом у фрижидеру је 3,6 литара. Он је у стању да се брзо надопуњује. Систем има уграђени филтер за побољшање укуса и јасноће. Индикатор који се налази у фрижидеру упозориће на тренутак када филтер треба заменити.
Још једна новост компаније је хладњак Глациер. На вратима фрижидера налази се уређај који испоручује лед. Технологија производње је уређена на такав начин да је искључено лепљење коцкица леда. Једном руком можете узети потребну количину леда. Да би се залихе леда испразниле, није потребно додавати воду у резервоар. Фрижидер све ради аутоматски. Фрижидер има одређену функцију. Чим падне ноћ, аутоматски почиње да ради са смањеном буком. Обезбеђена је дечија брава, као и Фрост-фре технологија.

Лед са водом
Лед са водом
Лед са водом
Лед са водом Лед са водом Лед са водомHome | Articles

December 6, 2022 17:16:09 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting