Ладилни единици

Јачината и издржливоста на опремата за ладење е важна карактеристика што се постигнува со метална тубуларна конструкција. Сигурноста и ефикасноста во работењето се обезбедени од единиците на Danfoss TOV или L'UNITE HERMETIQUE. Важен елемент во производството на висококвалитетна опрема за ладење е неговата топлинска изолација, која е во состојба да ги гарантира потребните температурни услови за време на работата. За овие цели, се користи полиуретанска пена, со која се истураат целото тело и страничните панели на опремата. Режимот на ладење, на барање на клиентот, може да биде статичен или динамичен. За ова, се користат термостати и електронски контролни панели.
Традиционално, телото на опремата за ладење е изработено од галванизиран челик покриено со ПВЦ, а за страничните панели се користи ABS пластика отпорна на удари. Во исто време, многу производители нудат индивидуални решенија за конструкција и дизајн: на пример, работни површини изработени од не'рѓосувачки челик, пластика или природен камен, од разни бои, нестандардни големини, со разни дополнителни елементи. Дизајните на опремата за ладење постојано се подобруваат во согласност со зголемените барања на клиентите и развојот на пазарот.

Ладилни единици
Ладилни единици
Ладилни единици
Ладилни единици Ладилни единици Ладилни единициHome | Articles

December 5, 2022 03:27:55 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting