Ладилници за џакузи

Вителот е опремен со систем Тотално без мраз. Присуството на таков систем промовира вентилација. Одмрзнувањето не може да се случи поради намалување на нивото на влажност што се обезбедува во фрижидерот. Затоа, мразот не се формира во фрижидерот за време на работата. За да се осигура дека температурата во сите делови на ладилникот е униформа и оптимална, се обезбедува системот Multiflow. Во одделот за фрижидер може да се чува и храна како риба и месо. Во исто време, тие ќе ја задржат својата свежина долго време. Овој оддел се снабдува со пониска температура, а исто така има и намалена влажност. Влажноста во одделот за ладилник може да се прилагоди на таков начин што ќе биде оптимално и за чување на овошје и зеленчук. За складирање на свежи билки, се обезбедува автоматска контрола на влагата.
Фрижидерот има дополнителна полица Space Plus. Може да се одбие. Ова веднаш создава доволно простор за складирање на пет шишиња. Ако е потребно да се создаде повеќе простор за производите, тогаш генерално може да се подигне. Што се однесува до сите други полици во фрижидерот Вирпул, тие можат да се прилагодат по потреба. За овошје и зеленчук, фрижидерот има полица со прилагодлива преграда. Волуменот на оваа кутија е 32 литри. Лизгавиот разделник во оваа фиока ќе помогне да се регулира просторот за различни овошја и деликатна храна.
Фрижидерите на вратите „Вителпул 2“ се опремени со систем за коцка мраз. Ова е лесна коцка. Контејнерот е дизајниран така што ниту една капка вода не може да се излее од него. Поради фактот што контејнерот е од затворен тип, мразот нема да апсорбира странски мириси. Во случај да не се полнат сите фиоки и полици во замрзнувачот, системот автоматски се префрла на оние полици каде што се става храната. Ова заштедува енергија.
Обезбеден е вентилатор за подобра циркулација на воздухот во одделот за ладилник. Сите полици за ладилници се направени од калено стакло. Дури и ако се случи фактот дека некои производи протекуваат, течноста нема да се најде на оние производи што се наоѓаат подолу. Рамо до рамо во фрижидерите секогаш има ладна вода и мраз. Во исто време, пред ладење, водата се подложува на прочистување, што ги отстранува сите нечистотии од неа.

Ладилници за џакузи
Ладилници за џакузи
Ладилници за џакузи
Ладилници за џакузи Ладилници за џакузи Ладилници за џакузиHome | Articles

December 2, 2022 01:37:39 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting