ЛГ

ГолдСтар или ЛГ су познати по руском потрошачу. Родно место ове компаније је Јужна Кореја. Од 1958. године компанија носи име ГолдСтар. Чак и сада можете пронаћи оне куће у којима кућански апарати под овом популарном марком раде исправно. Ова компанија се појавила у циљу оживљавања економије земље. Првобитно је створен радио пријемник. Након тога пуштени су сушило за косу и фрижидер. Због одличног квалитета, компанија је врло брзо почела да добија поруџбине за производе. Купци су били САД и Хонг Конг. Компанија је убрзо пустила телевизор. 1995. компанија је почела да носи марку ЛГ. Фрижидери које производи компанија су истог високог квалитета. Сви производи намењени су опћим корисницима. То може бити стандардни корисник или елитни корисник. ЛГ фрижидери укључују најновија и најбоља достигнућа. Сиде-би-Сиде фрижидери представљају оличење елеганције. Распон боја таквих фрижидера је прилично широк. Огроман број функција пружа се упоредо. Стога ће овај фрижидер моћи да задовољи и најзахтевније купце. Фрижидер има двоја врата. У систему за хлађење нема фреона. Сличан фрижидер може се користити у кухињи са великом површином. Погодан је и за оне породице чији је број већи од четири особе.
Постоји серија фрижидера компаније ЛГ и серија „ Цомби “. Запремина таквог фрижидера је 380 литара. На дну фрижидера налази се замрзивач са три одељка. Постоји посебан одељак за млечне производе. Систем хлађења таквог фрижидера такође не укључује фреон. Серија хлађења врата Ицебеам јединствено је дизајнирана. Хладан ваздух струји у четири правца. Температура је иста у било ком делу коморе. Чак и врата фрижидера имају отворе за вентилацију.
Компактну серију такође представља ЛГ. Запремина таквог фрижидера може достићи 340 литара. Фрижидер је такође опремљен замрзивачем, који има пространу запремину. Аутоматско одмрзавање олакшава управљање таквим моделом. Такав фрижидер се лако може ставити у малу кухињу или викендицу. Фреон се такође не користи у раду фрижидера. Као што видите, ЛГ се бави производњом фрижидера за све потрошаче.

ЛГ
ЛГ
ЛГ
ЛГ ЛГ ЛГHome | Articles

December 3, 2022 07:32:04 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting