ЛГ машине за прање веша

Који су главни недостаци машина за прање веша? Бука репродукована током прања и карактеристичне вибрације. ЛГ је лансирао и пласирао машине за прање веша које користе технологију директног погона за решавање ових недостатака.
Принцип таквих машина за прање веша је прилично једноставан. Захваљујући генијалној идеји да мотор причврстите директно на бубањ за веш, електромотор преноси свој обртни момент директно у каду за веш. Дизајн директног погона нема четке и нема преносни ремен, тако да је машина много тиша у раду. Због подударности оса ротације мотора и бубња, ниво вибрација пада на готово нулу.
Нови дизајн каде за веш представљен је у машинама за прање веша са директним погоном. Утискивање површине бубња постало је дубље. Рупе на бубњу су смањене како би се смањила штета на одећи током процеса прања. Применом новог дизајна бубња могуће је повећати количину прања и смањити негативни механички ефекат на тканине веша током центрифуге.
ЛГ производи машине за прање веша са директним погоном. Модели почињу најједноставнијим уређајима, а завршавају најфункционалније.

ЛГ машине за прање веша
ЛГ машине за прање веша
ЛГ машине за прање веша
ЛГ машине за прање веша ЛГ машине за прање веша ЛГ машине за прање вешаHome | Articles

November 28, 2022 17:20:15 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting