Кључне карактеристике ЛЕД телевизора

Главна и основна разлика између ЛЕД телевизора и телевизора са течним кристалима је само у начину на који је матрица осветљена. ЛЦД уређаји користе флуоресцентне лампе, ЛЕД телевизори користе ЛЕД диоде.
ЛЕД телевизор може да репродукује боје тачније од ЛЦД телевизора. Реалност слике се повећава, она постаје природнија. Побољшане су и опције приказа осветљености и контраста. Довољно је погледати опсег уређаја ове врсте, представљен на страницама хттп://фокмарт.уа/лед-телевизори.хтмл, да би се приметило значајно смањење дебљине екрана. У комбинацији са смањењем трошкова енергије за 40%, предности ЛЕД телевизора су јасне.
Доступни су модели са различитим врстама позадинског осветљења: бочним и задњим. Прву карактерише постављање ЛЕД-а уздужно у односу на екран, због чега уређај постаје изузетно танак. У телевизорима са позадинским осветљењем, диоде су инсталиране иза екрана, што доводи до равномерног пада светлости. Такви уређаји имају одличан контраст, црна изгледа боље, међутим, екран се „ дебља “.
Користе се разне могућности монтаже за ЛЕД телевизоре: нагнути, сликовни или закретни. Дијагонала ЛЕД телевизора је обично 16-60 инча, тако да неће бити тешко пронаћи уређај у соби са било којом површином. Поклопац екрана може бити мат или сјајан. Неки ЛЕД телевизори имају 3Д функцију, међутим, коштају их у складу с тим. Квалитет слике такође зависи од брзине скенирања. Ако је 60, понекад слика може бити мутна, мутна. Пожељно је да овај параметар буде већи од 100.
Повезивањем куповине одмах ћете приметити квалитет слике. То је за ред величине већи него код ЛЦД телевизора. Верујте ми, ЛЕД телевизори оправдавају финансијску инвестицију, поред висококвалитетних слика, имају и стилски дизајн и достојни су украшавања било које дневне собе.

Кључне карактеристике ЛЕД телевизора
Кључне карактеристике ЛЕД телевизора
Кључне карактеристике ЛЕД телевизора
Кључне карактеристике ЛЕД телевизора Кључне карактеристике ЛЕД телевизора Кључне карактеристике ЛЕД телевизораHome | Articles

November 26, 2022 21:55:22 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting