Къде да отида за закупуване на филтри за перални машини

Няма конкретни съвети за ремонт на перални машини, защото всеки от тях има своя собствена сервизна документация и функции. Но има повреди, които могат да бъдат отстранени ръчно. Това често са запушени филтри на перални машини или временни спада на напрежението. Няколко съвета ще ви помогнат да се ориентирате сами в грешките.
1. Пералната машина не се стартира (светлинните индикатори не светят).
В този случай проверете дали основният кабел е включен в контакта. Възможно е също така да няма електричество в къщата. Някои модели перални имат ключалки и машината няма да се включи, докато вратата е отворена (не е затворена плътно). Не забравяйте да проверите дали кранът за вода е отворен.
2. Машината не се пълни с вода.
Първата стъпка е да проверите дали водата в къщата е включена. Също така проследете херметичността на връзката с водопровода. Уверете се, че маркучът не е огънат.
Ако всичко е наред, най-вероятно това са филтри, които периодично се запушват. Филтрите за перални машини могат да се почистват на ръка: развийте маркуча за подаване на вода (той се намира в задната част на пералнята) и внимателно, с помощта на клещи, отстранете мрежата. Тя трябва да се измие от мръсотия.
3. Силни вибрации при пране.
Такъв минус на пералните машини може да възникне от неравна повърхност, върху която стои. За да проверите дали е така - просто разклатете колата малко от едната страна на другата. Ако машината се люлее, тя трябва да се постави отново или подът да се изравни.
Ако този вид шум се появи по време на първото измиване, не е необходимо веднага да използвате гаранционната карта. Просто няма да е полезно. В този случай проверете транспортните болтове. Ако са, стреляйте. Те се намират на гърба на пералнята.
Неравномерното разпределение на прането може да бъде друга причина за шум от тази техника. За да върнете работата в нормално състояние, трябва да спрете прането и да смените прането.
Пералня може да се повреди по всяко време, ремонтът й може да бъде скъп и за дълго време, но ако кафе машина се повреди, работилницата Ruscoffee бързо и ефективно ще ви помогне с ремонта на кафе машина в Москва.
4. Изтичаща вода от пералната машина.
Първата стъпка е да проверите дали маркучът за подаване на вода е завинтен. Ако маркучът е на мястото си, дозаторът за препарат трябва да се почисти. За целта го премахнете, като повдигнете и дръпнете навън. След това изплакнете обилно с топла вода. Тази операция се препоръчва да се извършва редовно.
Оставете оборудването да издържи дълго време и филтрите никога не се запушват.

Къде да отида за закупуване на филтри за перални машини
Къде да отида за закупуване на филтри за перални машини
Къде да отида за закупуване на филтри за перални машини
Къде да отида за закупуване на филтри за перални машини Къде да отида за закупуване на филтри за перални машини Къде да отида за закупуване на филтри за перални машиниHome | Articles

November 26, 2022 21:32:45 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting