Купите ЛЕД телевизоре најновије генерације

Зашто исти филм толико другачије изгледа у позоришту и на ТВ екрану? Испоставља се да је цела ствар у односу ширине и висине ТВ екрана, тај однос је 4: 3, а филмови се приказују на екрану у омјеру 16: 9, због чега се када се широкоекрански филмови приказују на телевизији , црна трака остаје изнад и испод. Први покушаји стварања телевизора са широким екраном пропали су због несавршености катодне цеви и тек развојем ЛЕД технологија остварио се сан љубитеља филма.
Многе компаније су почеле да експериментишу у овој области. Појава јефтиних лед матрица омогућила је стварање широких екрана, али сада формат телевизијског сигнала није одговарао, а на боковима су се појавиле црне пруге. Пхилипс ЛЕД телевизори постали су прави пробој на овом пољу. Инжењери компаније Пхилипс предложили су употребу формата са сликом константне висине и сада су пруге нестале са екрана приликом гледања филмова и ТВ емисија.
Када гледате било који садржај на Пхилипс ЛЕД ТВ екрану, нема осећаја нетачности, слика је пропорционално светла и контрастна. Приликом гледања телевизије слика није растегнута, а приликом гледања филмова није вертикално исечена. Све изгледа изузетно природно, слика је јасна и детаљна.
Дизајнери компаније отишли ​​су још даље и сада су оличили савремени формат 21: 9 који се користи у биоскопима у металу и пластици. Ово је друга генерација Пхилипс-ових телевизора и до сада ниједна компанија није објавила нешто слично на тржишту. Сви најреволуционарнији догађаји примењени су да би се створило ово чудо технике. На пример, ЛЕД позадинско осветљење екрана, које се мења у зависности од приказане слике и услова осветљења у соби, и употреба процесора са фреквенцијом близу рачунара омогућава вам гледање волуметријских слика уз задржавање њиховог квалитета.
Пхилипс ЛЕД телевизори комбинују строгост дизајна и иновације техничких решења која се у њима користе и способни су да обрадују истинске љубитеље филмова.

Купите ЛЕД телевизоре најновије генерације
Купите ЛЕД телевизоре најновије генерације
Купите ЛЕД телевизоре најновије генерације
Купите ЛЕД телевизоре најновије генерације Купите ЛЕД телевизоре најновије генерације Купите ЛЕД телевизоре најновије генерацијеHome | Articles

November 30, 2022 09:08:51 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting