Купете LED телевизори от последно поколение

Защо един и същ филм изглежда толкова различно в театъра и на телевизионния екран? Оказва се, че цялата работа е в съотношението на екрана на телевизионния екран, това съотношение е 4: 3, а филмите се показват на екрана със съотношение 16: 9, поради което, когато по телевизията се показват широкоекранни филми , отгоре и отдолу остава черна лента. Първите опити за създаване на широкоекранни телевизори се провалят поради несъвършенството на електронно-лъчевата тръба и едва с развитието на LED технологиите мечтата на филмовите фенове се сбъдва.
Много компании започнаха да експериментират в тази област. Появата на евтини светодиодни матрици позволи създаването на широки екрани, но сега форматът на телевизионния сигнал не се побира и отстрани се появяват черни ивици. LED телевизорите на Philips се превърнаха в истински пробив в тази област. Инженерите на Philips предложиха да се използва формат с изображение с постоянна височина и сега ивиците изчезнаха от екраните при гледане на филми и телевизионни предавания.
Когато гледате каквото и да е съдържание на телевизионния екран на Philips, няма усещане за неправилност, изображението е пропорционално ярко и контрастно. Когато гледате телевизия, изображението не е опънато, а когато гледате филми, не е изрязано вертикално. Всичко изглежда изключително естествено, изображението е ясно и детайлно.
Дизайнерите на компанията отидоха още по-далеч и сега въплътиха модерния формат 21: 9, използван в кината в метал и пластмаса. Това е второто поколение телевизори под ръководството на Philips и досега никоя компания не е пуснала нещо подобно на пазара. Всички най-революционни разработки са приложени за създаването на това чудо на инженерството. Например, LED подсветката на екрана, променяща се в зависимост от показаната картина и от условията на осветление в стаята, както и използването на процесор с честота, близка до компютъра, ви позволява да гледате обемни изображения, като същевременно запазвате тяхното качество.
LED телевизорите на Philips съчетават строгостта на дизайна и иновациите на използваните в тях технически решения и са в състояние да доставят радост на истинските любители на филмите.

Купете LED телевизори от последно поколение
Купете LED телевизори от последно поколение
Купете LED телевизори от последно поколение
Купете LED телевизори от последно поколение Купете LED телевизори от последно поколение Купете LED телевизори от последно поколениеHome | Articles

November 28, 2022 16:56:52 +0200 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting