Које су предности аутоматске машине за прање веша Виатка

Аутоматска машина за прање веша Виатка ради на мрежама за снабдевање хладном и топлом водом, дизајнирана је за аутоматско прање, за испирање и предење свих производа од различитих врста тканина. Машина за прање веша има машину за прање са предњим пуњењем. Предвиђена је производња три модификације машина ВИАТКА-АУТОМАТ:
• са 12 програма рада: 6 за дебеле и 6 за танке тканине;
• са 14 програма рада: 7 за дебеле тканине и 7 за лагане;
• са 16 фабричких програма: 8 за тешке тканине и 8 за фине и памучне тканине.
Аутоматска машина за прање веша Виатка пружа тренутни избор начина прања са сетом потребног програма користећи синтетичке детерџенте (аутоматски прах ЛОТОС, ЕРА за аутоматске машине итд.).
Програми се постављају помоћу контролног дугмета и специјалних тастера који се налазе на предњој страни машине. Виатка је заштићена од преливања прикупљене воде. Машина је опремљена хидрауличким филтером који задржава велика страна тела. Веза поклопца овог филтера са телом машине је херметички затворена и може да издржи огроман притисак под притиском од 9,4 кПа.
Дизајн машине има потпуно одвођење течности из резервоара за стирен: дозвољена преостала вода у хидрауличном систему је око 500 мл.
Сви поступци прања, испирања, предења производа и регулисање програма и температуре раствора детерџента изводе се потпуно аутоматски. Убацивање веша и детерџената, подешавање програма, укључивање машине и истовар чистог веша након прања могу се извршити само ручно.
Тело машине је направљено од висококвалитетног челичног лима и састоји се од жигосаних компонената, спојених ласерским заваривањем. Кућиште је одозго затворено поклопцем, који је причвршћен вијцима. Тело машине је обојено у белу боју. Унутар тела налази се резервоар са електромотором на погон бубња. Резервоар је суспендован на две велике цилиндричне опруге, они су причвршћени на граничницима главног носећег тела. Контрола грејања и температуре раствора за прање врши се помоћу електричног грејача и температурних сензора.

Које су предности аутоматске машине за прање веша Виатка
Које су предности аутоматске машине за прање веша Виатка
Које су предности аутоматске машине за прање веша Виатка
Које су предности аутоматске машине за прање веша Виатка Које су предности аутоматске машине за прање веша Виатка Које су предности аутоматске машине за прање веша ВиаткаHome | Articles

December 2, 2022 02:16:53 +0200 GMT
0.010 sec.

Free Web Hosting