Колко алтернативи на iPad има

Въпреки съществуващия „ култ към личността “ на устройството ipad сред любителите на развлекателните електронни устройства, много потребители вече разглеждат пазара с интерес, има ли достойна алтернатива на ipad там? Разбира се, iPad може да се похвали с много предимства, но не забравяйте за някои от „ недостатъците “ на този таблет. Най-често сред тези, които търсят алтернативна версия на ipad, можете да чуете обвинения за електронно устройство от Apple в малък обем памет и невъзможност за работа с Flash видео. Много често разработчиците на ipad се помнят и с „ топла дума “ за това, че не са инсталирали уеб камера и USB порт в устройството.
Сега алтернативните разработки, които ще трябва да се конкурират с ipad за сърцата на купувачите, тепърва започват своя път към пазара, така че потенциалните конкуренти ще трябва да се разглеждат, а не реални. Например устройството HP Slate, чиято бъдеща цена се обявява на нивото от петстотин американски рубли, ще има 10-инчов екран, Windows 7 като операционна система и, както би трябвало, алтернатива на оригинала няма - поддръжка на USB и Flash. Дали ще е алтернативна версия на iPad или би било по-правилно да го наречем нетбук без клавиатура, ще покаже експлоатационният опит след лятна поява на рафтовете.
Други „ алтернативи “, оспорващи хегемонията на ipad, вече се продават в САЩ. Това е 12-инчовият Fusion Garage JooJoo, базиран на Intel Atom OS, способен да работи с HD видео и продаден за $ 499. И много по-малкият Dell Mini 5 с 5-инчов екран и алтернатива на iPad, операционната система Android. Предимствата на последния алтернативен таблет се крият в удобството на ежедневната му употреба, тъй като не заема много място и бързото развитие на Google, което ще осигури на устройството много съвременни програми и услуги.
Появата на пазара на устройството Microsoft Courier, което предизвика оживление, както сред почитателите на ipad, така и сред неговите противници, все още е под въпрос. Разработчиците показаха много хубави скици и обявиха доста примамливи алтернативни параметри, които включват касов дисплей, необичайни дизайнерски решения, приятен размер и наличие на стилус. Оказа се, че тази ipad алтернатива претендира за по-широка роля от просто развлекателно устройство. Работещ инструмент или помощник в творчеството - такава е ролята, възложена на алтернативния и необичаен Microsoft Courier. Но все още не е ясно дали този проект ще бъде доведен до своя логичен край.

Колко алтернативи на iPad има
Колко алтернативи на iPad има
Колко алтернативи на iPad има
Колко алтернативи на iPad има Колко алтернативи на iPad има Колко алтернативи на iPad имаHome | Articles

December 8, 2022 01:22:58 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting