Колико алтернатива иПаду постоји

Упркос постојећем „ култу личности “ ипад уређаја међу љубитељима забавне електронске опреме, многи потрошачи већ са занимањем гледају на тржиште, постоји ли достојна алтернатива ипаду тамо? ИПад се, наравно, може похвалити мноштвом предности, али не заборавите на неке од „ недостатака “ овог таблета. Најчешће, међу онима који траже алтернативну верзију ипад-а, можете чути оптужбе за електронски уређај компаније Аппле у малој количини меморије и немогућности рада са Фласх видео записом. Веома често се програмери ипад-а памте и са „ топлом речју “ због чињенице да у уређај нису инсталирали веб камеру и УСБ порт.
Сада алтернативни развој, који ће морати да се такмичи са ипадом за срца купаца, тек започиње пут ка тржишту, па ће потенцијални конкуренти морати да се разматрају уместо стварних. На пример, уређај ХП Слате, чија се будућа цена најављује на нивоу од пет стотина америчких рубаља, имаће 10-инчни екран, Виндовс 7 као оперативни систем и, како би требало да буде, алтернативу оригиналној нема - подршку за УСБ и Фласх. Да ли ће то бити алтернативна верзија иПада или би било исправније назвати га нетбоок-ом без тастатуре, показаће оперативно искуство након летњег појављивања на полицама.
Остале „ алтернативе “ које изазивају хегемонију ипад-а већ се продају у Сједињеним Државама. Ово је 12-инчни Фусион Гараге ЈооЈоо, заснован на Интел Атом ОС-у, способан за рад са ХД видео записима, и продат за 499 долара. И много мањи Делл Мини 5 са ​​екраном од 5 инча и алтернативом иПаду, Андроид оперативним системом. Предности потоњег алтернативног таблета леже у погодности свакодневне употребе, јер не заузима пуно простора и брзом развоју Гоогле-а, који ће уређају пружити многе савремене програме и услуге.
Појава на тржишту уређаја Мицрософт Цоуриер, која је изазвала оживљавање, како међу поштоваоцима ипад-а, тако и међу његовим противницима, и даље је упитна. Програмери су показали врло лепе скице и најавили прилично примамљиве алтернативне параметре, који укључују приказ новца, необична дизајнерска решења, пријатну величину и присуство оловке. Испоставило се да ова алтернатива за ипад захтева ширу улогу од самог уређаја за забаву. Радни алат или помоћник у креативности - таква је улога додељена алтернативном и необичном Мицрософт Цоуриер-у. Али још увек није јасно да ли ће се овај пројекат довести до свог логичног краја.

Колико алтернатива иПаду постоји
Колико алтернатива иПаду постоји
Колико алтернатива иПаду постоји
Колико алтернатива иПаду постоји Колико алтернатива иПаду постоји Колико алтернатива иПаду постојиHome | Articles

December 5, 2022 20:33:24 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting