Кои са най-добрите хладилници за закупуване днес

Когато купувате хладилник, трябва да се има предвид, че той трябва не само правилно да изпълнява своите функционални характеристики, но и да отговаря на изискванията за здравословна атмосфера, тоест да не засяга здравето на хората.
Когато избирате най-добрите хладилници, трябва да обърнете внимание на тяхната цена. В резултат на това оборудването може да бъде разделено на някои ценови групи:
• Евтини. Той хладилници " Атлант ", " Саратов ", " Biryusa " Липецк Indesit и Stinol. Долната им ценова категория е $ 150, а горната е $ 500.
• Средна цена на оборудването. Изборът на най-добрите хладилници в този ценови диапазон е представен от оборудване с две и три камери, отличен дизайн и нови технологии. Те са по-практични.
• Скъпи модели. Цената варира от $ 1100 до $ 15000. Тяхната разлика в размер, обем, дизайн и много други приятни " излишъци ".
При избора на най-добрите хладилници, като правило, се вземат предвид техните размери.
Моделите от 50 до 125 см (малки) обикновено имат едно отделение и отделение за фризер или без него. Средно голямо оборудване от 130 до 150 см има 2 врати (хладилник и фризер), а обемът на тези модели варира от 200 до 260 литра.
Изборът на най-добрите средни хладилници (150 - 185 см) е идеален за тези, които търсят оборудване с две отделения, вариращи от 260 до 350 литра. Самият фризер може да бъде разположен както отдолу, така и отгоре.
Трябва да се обърне много внимание на растежа на членовете на семейството. Някои хладилници могат да бъдат не само високи за тях, но и дълбоки (от 65 до 80 см). Хладилниците-шкафове Side-by-Side имат отделения с фризер и хладилник, разположени един до друг. До голяма степен поради това не се препоръчва да ги купувате за малки кухни.
Моделите на най-добрите хладилници имат свои собствени характеристики и предимства. Двукамерните версии имат един или два компресора. Моделите с два компресора имат режим на работа " ваканция ", тоест възможно е да се изключи отделението на хладилника без никакви последствия по време на почивката на собственика. Моделите с единичен компресор обаче са по-евтини.
Най-добрите хладилници имат разнообразни системи за размразяване: ръчни и автоматични. Вторият тип може или да предотврати образуването на „ снежна шапка “, или да я размрази постепенно.
Някои модели имат зона за свежест - отделение, предназначено за съхранение на риба, месо, птици при нулева температура. Тук можете да съхранявате тези продукти, които току-що сте закупили, но изобщо не искате да ги замразявате.
Фризерите от най-доброто оборудване трябва да имат работен температурен диапазон от минус 18 до минус 24 градуса. Фризерите имат капацитет на замразяване, вариращ от 3,5 до 20 кг на ден.
Не само външният и вътрешният дизайн на модела, но и класът на консумация на енергия играят важна роля при избора на оборудване. А-клас има най-ниска консумация на енергия. Класовете B и C се считат за икономични. Някои европейски модели са толкова „ умни “ , че са в състояние да се съобразят с енергийната ефективност.

Кои са най-добрите хладилници за закупуване днес
Кои са най-добрите хладилници за закупуване днес
Кои са най-добрите хладилници за закупуване днес
Кои са най-добрите хладилници за закупуване днес Кои са най-добрите хладилници за закупуване днес Кои са най-добрите хладилници за закупуване днесHome | Articles

November 29, 2022 12:59:44 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting