Клима и погодности за фрижидер

Сваки фрижидер има своје индикаторе на којима нормално ради. На пример, ово може бити температура околине. Ови параметри су укључени у одређивање климатске класе сваког фрижидера. Постоји неколико врста климатске класе:
1. Класа Н (нормално). Претпоставља се температура околине од +16 - + 32 степени.
2. Класа СН (субнормална). Овде се температура креће од +10 до + 32 степени.
3. Класа СТ (суптропска). Температура околине је од +18 до +38 степени.
4. Класа Т (тропска). Температура се може кретати од +18 до + 43.
Већина нашег тржишта има фрижидере који припадају „ нормалној “ и „ субнормалној “ климатској класи (Н или СН). Али због чињенице да је летњи период прилично врућ и има температуру много већу од +32 степени, произвођачи су почели да размишљају о мулти-класним фрижидерима. Тренутно производе фрижидере класе Н-СТ или СН-СТ. Као резултат, температурни опсег фрижидера има проширено значење.
Избор фрижидера мора бити праћен проучавањем климатске класе. Сви унутрашњи услови рада овог фрижидера морају се тачно подударати са његовим перформансама. Такође, било који фрижидер је опремљен свим потребним погодностима за удобну употребу. На пример, сваки фрижидер има полице израђене од пластике. Али можда постоје полице од метала или стакла. Најудобније полице су стаклене. Израђене су од каљеног стакла. Уз невероватну издржљивост, лако се чисте и имају савршено равну површину. Поред тога, свака полица има браве које ће спречити испадање полице током уклањања производа.
Сваки фрижидер нуди широку палету могућности постављања полица. Висина полица у потпуности зависи од жеља власника. Фрижидер је осветљен једном или две сијалице. Осветљење треба да се налази на предњој ивици према унутрашњости. На располагању су заграде за погодно позиционирање боца. Неки фрижидери могу имати додатно осветљење. Најчешће ова врата. Кућна трака се може урезати на врата одељка фрижидера. Можда постоје залихе хладне воде и леда. Да би то учинили, они су посебно повезани са водоводом.

Клима и погодности за фрижидер
Клима и погодности за фрижидер
Клима и погодности за фрижидер
Клима и погодности за фрижидер Клима и погодности за фрижидер Клима и погодности за фрижидерHome | Articles

November 30, 2022 08:10:34 +0200 GMT
0.603 sec.

Free Web Hosting