Китайски таблетки

Изминаха 2 години от появата на първите подобни приспособления на китайската асамблея на нашия пазар. Очевидният напредък е очевиден: това вече не са онези бъгита и инхибиращите парчета желязо, а висококачествени устройства с гаранция и добро представяне. Нещо повече, те са станали просто незаменими в живота на съвременния човек. В края на 2011 г. китайските компании спряха да копират известни марки и започнаха да внедряват свои собствени разработки в дизайна и софтуера на джаджи. През 2012 г. това са вече пълноценни висококачествени таблети, които могат да се конкурират с по-скъпи и добре познати модели.
Как да изберем китайски таблет?
На пазара има много производители. Ако добре познати и високопоставени марки от висок клас са на устните на всички, тогава никой не знае имената на китайските компании. В този случай си струва да се търси информация за обширността на мрежата. В Китай марките са известни на потребителите. Естествено, няма нужда да рискувате да купувате китайски ipad без име изобщо от NoName.
Преди да купите, трябва да решите набор от функции, които ще са ви необходими. Ясно е, че искате всичко наведнъж, но тогава трябва да приготвите голямо количество. И за тези пари вече можете да си купите приспособление от различно ниво. Следователно за $ 80 ще трябва да се справите с устройство с резистивен екран и без мултитъч.
Парадоксално е, но след като потребителят оцени правилно новия суперпад, неговите „ колеги “ веднага започват да се появяват на пазара . Китайските производители фалшифицират собствените си конкуренти. Много е лесно да купите продукт с ниско качество по погрешка. Ето защо, съвет: най-добре е да купувате китайски таблети от доверени доставчици.
През последните дни стана модерно да избирате цвета на приспособлението, който съответства на цвета на даден атрибут на облеклото. Например можете да изберете удобни летни сандали и обувки в онлайн магазина и след това да отидете да си купите нов таблет в нови обувки.
Цена и характеристики
Добрите устройства струват около $ 140, много добрите около $ 250. Обикновено тази цена включва доставка. Приспособленията са оборудвани с доста мощни процесори, видеокартата дава възможност да се забавлявате както с прости игри, така и със сложни стратегии. Soft ви позволява безпроблемно да се свързвате с локални мрежи и Интернет. Има и Wi-Fi функция, 2 MP камери, жак за слушалки. Що се отнася до RAM паметта, китайският iPad, разбира се, значително отстъпва на подобни устройства от известни марки. Въпреки това е напълно възможно да се намери добра производителност на софтуера за някои модели.

Съвременните китайски таблети са станали много по-конкурентоспособни, отколкото преди няколко години. Следователно феновете на добре известни скъпи модели на марки, които не се доверяват на устройства, произведени от Китай, скоро може да променят мнението си.

Китайски таблетки
Китайски таблетки
Китайски таблетки
Китайски таблетки Китайски таблетки Китайски таблеткиHome | Articles

November 28, 2022 03:22:44 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting