Кинеске таблете

Прошле су две године откако су се први такви уређаји кинеске скупштине појавили на нашем тржишту. Очигледан напредак је очигледан: то више нису оне бубице и кочнице гвожђа, већ висококвалитетни уређаји са гаранцијом и добрим перформансама. Штавише, постали су једноставно незаменљиви у животу модерне особе. Крајем 2011. године, кинеске компаније су престале да копирају познате брендове и почеле су да уносе сопствени развој у дизајн и софтвер направа. У 2012. години то су већ пуноправни висококвалитетни таблети који се могу такмичити са скупљим и познатим моделима.
Како одабрати кинески таблет?
На тржишту постоји велики број произвођача. Ако су свима познати и високопрофилисани врхунски брендови свима на уснама, онда нико заправо не зна имена кинеских компанија. У овом случају, вреди потражити информације о ширини мреже. У Кини су брендови познати потрошачима. Наравно, нема потребе да ризикујете куповину кинеског ипад-а без имена уопште, од НоНаме.
Пре куповине, требало би да се одлучите за скуп функција које ће вам бити потребне. Јасно је да желите све одједном, али онда бисте требали припремити велику количину. А за овај новац већ можете купити уређај другог нивоа. Због тога ћете за 80 долара морати да се снађете са уређајем са отпорним екраном и без додира.
Парадоксално, али након што потрошач правилно цени нови суперпад, његови „ колеге “ одмах почињу да се појављују на тржишту . Кинески произвођачи фалсификују сопствене конкуренте. Врло је лако грешком купити неквалитетни производ. Стога, савет: најбоље је кинеске таблете купити од поузданих добављача.
Последњих дана постало је модерно бирати боју уређаја који одговара боји неком атрибуту одеће. На пример, у интернет продавници можете одабрати удобне летње сандале и ципеле, а затим отићи да купите нови таблет у новим ципелама.
Цена и карактеристике
Добри уређаји коштају око 140 долара, а врло добри око 250 долара. Обично ова цена укључује испоруку. Уређаји су опремљени прилично моћним процесорима, видео картица омогућава забаву и једноставним играма и сложеним стратегијама. Софт вам омогућава неприметно повезивање са локалним мрежама и Интернетом. Ту су и Ви-Фи функција, 2 МП камере, прикључак за слушалице. Што се тиче РАМ-а, кинески иПад је, наравно, знатно инфериорнији од сличних уређаја познатих марки. Међутим, сасвим је могуће пронаћи добре перформансе софтвера за неке моделе.

Савремене кинеске таблете постале су много конкурентније него пре неколико година. Стога, љубитељи познатих скупих модела брендова који немају поверења у уређаје кинеске производње, ускоро се могу предомислити.

Кинеске таблете
Кинеске таблете
Кинеске таблете
Кинеске таблете Кинеске таблете Кинеске таблетеHome | Articles

December 2, 2022 02:23:20 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting