Квалитет и поузданост АРДО

Упркос огромном броју произвођача машина за веш који се тренутно боре за „ руку и срце “ домаћег потрошача, међу читавом легијом машина за прање веша, опрема под брендом Ардо издваја се до данас. Домаћих потрошача заљубио је због једноставности и незахтевних услова рада, као и због изузетне поузданости, која се ретко може наћи чак и код аутомобила највише цене. То је постало могуће захваљујући најстрожој контроли квалитета, захваљујући којој неисправни производи једноставно немају шансе да напусте производно подручје.
Сва АРДО опрема производи се само у фабрикама у Италији, где се пажљиво надгледа свака фаза производње, а затим се готови производи подвргавају строгим испитивањима у раду. Добре кућанске апарате можете купити директно из складишта и остварити значајан попуст.
Квалитет производа и аутоматизација процеса карактеристични су за све фазе производње. Након састављања празних места и заваривања, пре коначног фарбања тела, третирају се кафорезом. Таква обрада гарантује поуздану заштиту метала од корозије. Резервоари су направљени од две врсте: емајлираног челика и нерђајућег челика. Резервоари прве врсте отпуштају се на температури од 800 степени, што им гарантује заштиту од корозије, а повећава поузданост машине за прање веша. Резервоари од нерђајућег челика у машинама за прање веша АРДО познати су по својој високој издржљивости.
Посебна пажња посвећена је процесу производње бубњева од нерђајућег челика. При њиховој изради неопходно је поштовати високу прецизност и темељитост обраде, јер су они главни елемент који осигурава висококвалитетно прање. Седам линија за монтажу, које гарантују флексибилну производњу и могућност брзог преласка на нове моделе, омогућавају Антонију Мерлонију да произведе читав низ производа који задовољавају различите потребе потрошача.
Визуелна и електронска контрола искључује присуство спољних и унутрашњих недостатака. Након провере машина за прање веша Ардо на посебном постољу, потпуно је искључена могућност цурења воде. Пре отпреме, неколико машина за прање из серије се насумично проверава у лабораторији како би се проверили учинци и ниво квалитета производа. Испитивања поузданости се изводе у лабораторији - неколико циклуса прања и механичко напрезање симулирају различите радне услове.Нови модели се испитују у прототипу лабораторије, а делови делова се проверавају како би се осигурало да материјали испуњавају наведене карактеристике. Сви фрижидери и замрзивачи имају рачунарско управљање. Петнаест климатских комора ствара различите услове околине. Нивои буке се прате у акустичним коморама. Такође се проверавају и делови добављача. Последњих година циљ и активност компаније је планирање и спровођење инвестиција усмерених на супротстављање конкуренцији на европском нивоу.
Квалитет робе потврђују међународни сертификати, укључујући ИСО 9001. АРДО производи су сертификовани у Русији, добили су право да користе ознаку Ростест. Истовремено, квалитет се успешно комбинује са ценом фрижидера, машина за прање веша, машина за прање судова и напе.

Квалитет и поузданост АРДО
Квалитет и поузданост АРДО
Квалитет и поузданост АРДО
Квалитет и поузданост АРДО Квалитет и поузданост АРДО Квалитет и поузданост АРДОHome | Articles

November 29, 2022 13:07:47 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting