Качество и надеждност на ARDO

Въпреки огромния брой производители на перални машини, които в момента се борят за " ръката и сърцето " на местния потребител, сред целия легион перални машини, оборудването с марката Ardo се откроява и до днес. Той се влюби в местните потребители заради своята простота и неизискващи условия на експлоатация, както и заради изключителната си надеждност, която рядко се среща дори при автомобили от най-високата ценова категория. Това стана възможно благодарение на най-строгия контрол на качеството, благодарение на който дефектните продукти просто нямат шанс да напуснат производствената площ.
Цялото оборудване ARDO се произвежда само във фабрики в Италия, където всеки етап от производството се следи внимателно, след което готовите продукти се подлагат на строги тестове в експлоатация. Можете да си купите добри домакински уреди директно от склада и да получите значителна отстъпка.
Качеството на продукта и автоматизацията на процесите са характерни за всички етапи на производството. След сглобяване на заготовките и заваряване, преди окончателното боядисване на тялото, те се третират с кафореза. Такава обработка гарантира надеждна защита на метала срещу корозия. Резервоарите са изработени от два вида: емайлирана стомана и неръждаема стомана. Резервоарите от първия тип се изстрелват при температура от 800 градуса, което им гарантира защита срещу корозия и повишава надеждността на пералната машина. Резервоарите от неръждаема стомана в пералните машини ARDO са известни с високата си издръжливост.
Специално внимание е отделено на производствения процес на барабани от неръждаема стомана. При тяхното производство е необходимо да се спазва висока точност и задълбоченост на обработката, тъй като те са основният елемент, осигуряващ висококачествено измиване. Седем поточни линии, гарантиращи гъвкаво производство и възможност за бързо преминаване към нови модели, позволяват на Antonio Merloni да произвежда пълна гама от продукти, за да отговори на разнообразните нужди на потребителите.
Визуалният и електронен контрол изключва наличието на външни и вътрешни дефекти. След проверка на пералните машини Ardo на специална стойка, напълно е изключена възможността за изтичане на вода. Преди изпращане, няколко перални машини от партида се проверяват на случаен принцип в лабораторията, за да се проверят производителността и нивото на качеството на продуктите. Тестовете за надеждност се извършват в лабораторията - няколко цикъла на измиване и механично напрежение симулират различни условия на работа. Нови модели се тестват в прототипа на лабораторията и се проверяват съставни части, за да се гарантира, че материалите отговарят на посочените характеристики. Всички хладилници и фризери са компютърно контролирани. Петнадесет климатични камери създават разнообразни условия на околната среда. Нивата на шума се наблюдават в акустичните камери. Проверяват се и съставни части от доставчици. През последните години целта и дейността на компанията е планирането и изпълнението на инвестиции, насочени към възможността да се противопостави на конкуренцията на европейско ниво.
Качеството на стоките се потвърждава от международни сертификати, включително ISO 9001. Продуктите ARDO са сертифицирани в Русия, те са получили правото да използват марката Rostest. В същото време качеството се комбинира успешно с цената на хладилници, перални, съдомиялни и аспиратори.

Качество и надеждност на ARDO
Качество и надеждност на ARDO
Качество и надеждност на ARDO
Качество и надеждност на ARDO Качество и надеждност на ARDO Качество и надеждност на ARDOHome | Articles

November 29, 2022 13:16:49 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting