Карактеристике замрзивача

Најважније карактеристике замрзивача могу се упоредити са карактеристикама фрижидера. Укључују корисну запремину замрзивача, климатску класу, колико електричне енергије опрема троши. Али постоје индикатори који су јединствени за замрзиваче. Нема система смрзавања. Сваки западни фрижидер је опремљен овим системом. Ако узмемо у обзир руско тржиште, онда можете пронаћи само једну компанију која га користи. Ово је Стинол. Али чак и најватренији противници овог система слажу се да је вишеструко погоднији и ефикаснији. Ако се производи чувају дуго, онда неће изгледати као смрзнута груда. Али систем „Без мраза“ има и негативну страну.
Његова употреба промовише брже испаравање влаге са површине производа. Као резултат, смрзнути производ се у таквом фрижидеру исушује много брже. Дакле, ако код куће постоји замрзивач са овим системом, онда је пожељно све производе чувати у запакираном облику. Фрижидер опремљен системом Нема смрзавања, нема потребе за одмрзавањем. Али у хигијенске сврхе препоручује се вентилација и прање једном годишње. Класични фрижидери морају се искључити једном годишње, отварајући одводну рупу. У овом случају, потребно је ставити посуду у коју ће се истопљена вода одводити.
Замрзивачи такође имају режим брзог замрзавања, својствен само њима. Коришћење ове методе омогућава вам врло брзо замрзавање хране. У њему ће се истовремено сачувати сви доступни витамини и хранљиве материје. Важна чињеница је да се кристали леда не могу створити у храни током брзог процеса замрзавања. Као резултат, ћелијска мембрана се неће сломити. Овај феномен се може уочити код оних производа који се постепено замрзавају.
Да бисте користили режим брзог замрзавања, потребно је активирати ову функцију унапред, пет сати пре тренутка када су производи тамо постављени. Температура ће постепено падати. Након припремног тренутка, можете поставити све потребне производе за замрзавање. Они ће се смрзнути тренутно и неће моћи да загреју оближњу храну својом топлотом. Након дана, камера се може пребацити у режим „ складиштења “.

Карактеристике замрзивача
Карактеристике замрзивача
Карактеристике замрзивача
Карактеристике замрзивача Карактеристике замрзивача Карактеристике замрзивачаHome | Articles

December 3, 2022 14:06:50 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting