Как да изберем хладилник за кола

Ако има нужда от безопасността на храните, докато се движите, тогава можете да използвате автомобилен хладилник или фризер. Ако автомобилът се движи постоянно, хладилникът може да се захранва от бордовата мрежа. Всеки автомобилен хладилник трябва да е изключително издръжлив и също така да издържа на вибрации и удари. Стандартното американско семейство използва до три такива преносими хладилници. В по-малка степен руските автомобилисти имат преносими хладилници. Подобряването на благосъстоянието неизбежно води до придобиване на неща, които са толкова необходими при всяко пътуване. За съхранение на замразени храни за кратко време можете да вземете изотермична торба. Ако трябва да държите течни съдове, тогава можете да използвате контейнери за термос. Всички чанти са изработени от устойчиви материали. Автомобилният хладилник трябва да има хладилен агрегат. Това ще позволи на храната да се съхранява по-дълго от обикновено. Автомобилният хладилник може да има отделно или вградено място в колата. Например за него могат да се използват ниши, разположени между седалките или подлакътниците.
Преносимите хладилници за автомобили имат няколко вида охлаждане. Тя може да бъде компресия, абсорбция или термоелектрическа. Ако хладилникът има малък капацитет, се използва термоелектрично охлаждане. Хладилниците са оборудвани с абсорбционно охлаждане, чийто обем е от по-голямо значение. Стационарните хладилници обикновено са приложими само за стационарни хладилници. За автомобилен хладилник такова охлаждане се използва рядко.
Компресионните хладилници имат най-ниска консумация на енергия. Абсорбционните хладилници имат малко по-голяма стойност на разхода на енергия. Термоелектрическите хладилници имат най-голяма консумация на енергия. Най-икономичният вариант за автомобилен хладилник е мини хладилник, който прилича на ракла. Горната му част е оборудвана със специални капаци. Ларис е най-добре да поддържа студа. Термоелектрическите хладилници повишават температурата най-бавно. Най-добре е да охладите както храната, така и хладилника, преди да пътувате. Термоелектричният хладилник може да има обем от 0,5 до 49 литра.

Как да изберем хладилник за кола
Как да изберем хладилник за кола
Как да изберем хладилник за кола
Как да изберем хладилник за кола Как да изберем хладилник за кола Как да изберем хладилник за колаHome | Articles

December 3, 2022 04:13:34 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting