Как да изберем правилните Full HD телевизори

Full HD телевизори. Какво е? Съвременният човек трябва да чуе тази новомодна фраза тук-там. Но хората не винаги знаят какво всъщност означава. И какви са разликите с HD TV? Така че нека го разберем.
Напоследък много компании, които произвеждат телевизори, пишат Full hd, HD Ready, HD TV 1080 на своите продукти 2. Какво всъщност означават тези чужди думи? Всъщност този маркер ни казва, че този модел телевизор може да показва канали с изключително детайлно изображение и висока разделителна способност. Днес няма много такива канали, но те съществуват и всеки със сигурност иска да ги гледа.
HD Ready. Такъв екран е широкоекранен. Той има около 720 реда вертикално и показва отлично изображение. Модел с тази маркировка може да приема сигнали от канали 720p и 1080i, но при гледане на последните канали изображението може да е леко размазано.
На първо място, Full HD телевизорите са телевизори, които могат да приемат канални сигнали в 1080p без никакви неудобства. Качеството за гледане на филми, футбол, хокей, новини и други телевизионни програми ще бъде най-високо. Почти невъзможно е да се видят и най-малките движения на пикселите.
Използването на такъв телевизор е удоволствие. Можете не само да гледате телевизионни програми, но и Blu-Ray дискове, а качеството на филма, който се записва на такива дискове, е в пъти по-добро дори от най-готините DVD дискове. Видеото тук е много ясно и гледането ще ви даде буря от емоции.
Не е достатъчно обаче просто да имате телевизори с маркер Full hd. Работата е там, че у нас все още има много малко конвенционални канали, които имат способността да излъчват такова висококачествено изображение. Основно нашите телевизионни компании са настроени на потребители, които притежават конвенционални CRT телевизори, които в никакъв случай не могат да възпроизвеждат видеоклипове, които лесно се възпроизвеждат от Full HD телевизори.
Компании като NTV + обаче предлагат услуги за гледане на телевизионни канали във Full HD.

Как да изберем правилните Full HD телевизори
Как да изберем правилните Full HD телевизори
Как да изберем правилните Full HD телевизори
Как да изберем правилните Full HD телевизори Как да изберем правилните Full HD телевизори Как да изберем правилните Full HD телевизориHome | Articles

December 3, 2022 15:40:29 +0200 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting