Как да изберем правилната прахосмукачка за пране с аквафилтър

Измиваща прахосмукачка с аквафилтър принадлежи към сухи прахосмукачки, а също така осигурява висококачествено почистване (включително въздух). Използвана в тези прахосмукачки, технологията за пречистване на въздуха помага за намаляване на емисиите на прах с до 0,001%, което е невероятно висока цифра. Измиваща прахосмукачка с аквафилтър не само ще почисти помещенията, но и ще пречисти и овлажни въздуха, което има благоприятен ефект върху околната среда в стаята. Всмукателната мощност на такава прахосмукачка е постоянна през цялото почистване, но при сухи прахосмукачки с торбички за прах, всмукателната мощност намалява с пълненето на торбата. Изборът на прахосмукачка за пране е също толкова отговорна мярка, колкото и ремонтът на пералните машини Indesit, Ariston.
При прахосмукачките с аквафилтър се осигурява такъв метод на почистване: частици отломки и прах се засмукват в тялото на прахосмукачката и след това преминават през водата, която също е там. Всички тежки отломки веднага потъват, утаяват се на дъното. Лекият прах обаче остава сух. Разделителят, разположен над водата, помага да се отървете от такъв прах. Сепараторът е кух цилиндър, чиято странична повърхност се състои от специално оформени надлъжни плочи. Въртейки се с огромна скорост, той създава въздушно-воден вихър над повърхността на самата вода, поради което водните капчици овлажняват прахови частици, спори, цветен прашец и др. Поради високата честота на въртене на сепаратора, както и поради специфичния дизайн на лопатките, суспензията от кал и вода постепенно се утаява във водата. Така пречистеният от мръсотия и вода въздух се засмуква в сепаратора и след това се издухва от прахосмукачката. Струва си да се отбележи, че в някои измиващи прахосмукачки с аквафилтър се използват HEPA филтри за допълнително пречистване на въздуха.
Прахосмукачките с аквафилтър, освен химическо чистене, позволяват и мокро почистване на вертикални и хоризонтални повърхности (рунести и гладки), включително плочки, паркет, килими, линолеум, мека мебел, интериори на автомобили и матраци. Именно тези прахосмукачки за пране събират течност, отстраняват замърсяванията, измиват прозорците и се справят с запушванията в тръбите.

Как да изберем правилната прахосмукачка за пране с аквафилтър
Как да изберем правилната прахосмукачка за пране с аквафилтър
Как да изберем правилната прахосмукачка за пране с аквафилтър
Как да изберем правилната прахосмукачка за пране с аквафилтър Как да изберем правилната прахосмукачка за пране с аквафилтър Как да изберем правилната прахосмукачка за пране с аквафилтърHome | Articles

December 8, 2022 00:44:58 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting