Как да изберем подходящите цветни хладилници за вашата кухня

Действителното потребителско качество на хладилника, заедно с лекотата на използване, техническите и икономическите характеристики, е неговият цвят и дизайн. Преди това дизайнът на хладилника се определяше от формата на дръжката и търговската марка на производствената компания със същия бял цвят. Днес са представени най-разнообразните в изпълнение и цветни модели за различни стилове кухненско оборудване и за всеки вкус.
Най-често срещаният цвят на хладилника сред продаваните модели е бял в различни нюанси. Основната причина за това беше хигиената и най-оптималната съвместимост с различни кухненски интериори. Топлите тонове на бялото имат тенденция да имат жълтеникав оттенък с различна интензивност, докато студените тонове имат синкав оттенък.
Днес производителят предлага богат избор от бели хладилници с шарка. Популярни са модели на хладилници LG с мраморен модел, релефен имитиращ модел, имитиращ дърво, кожа и плат. Набира популярност моделите, чието покритие ви позволява да пишете и рисувате върху тях със специални цветни маркери. Надписите се отстраняват със суха кърпа, без да оставят следи.
За производителите на хладилници белият цвят на модела е най-труден за производство. За разлика от цветните аналози, тук се виждат най-малките дефекти на повърхността на продукта. Боядисването в бяло в различни нюанси може да се извърши на една и съща линия на бояджийското оборудване. Преминаването от цветен емайл към бял емайл само с една бояджийска линия ще изисква задълбочено промиване на тръбопроводите и цялото боядисване на оборудването, което значително ще увеличи производствените разходи.
Делът на продажбите на бели хладилници сред другите модели е преобладаващ, но сред определени групи купувачи търсенето на цветни хладилници набира скорост. Въпреки техническите възможности на индустрията да произвежда модели от всякакъв цвят, основният ограничаващ фактор в допълнение към производствените разходи все още е ограниченото търсене на цветни модели сред широк кръг потребители.
На руския пазар само една компания предлагаше до 12 цвята хладилници. Чуждестранните колеги предлагат като правило до 5 вида цветове, като коригират обхвата в зависимост от промените в търсенето. Повечето фирми се придържат към серийното производство само на бели хладилници.
Първите домашни модели са направени на малки партиди; за тяхното боядисване са използвани автомобилни емайли. Много често изборът на цвета на хладилника от купувача определя цвета на колата му. Червените, жълтите, кафявите, зелените шарки са типични за 90-те. Към днешна дата модата се е спряла на по-меки пастелни нюанси на сиво, сребристо, бежово и златно.
Кухните от различни стилове предполагат различни цветове на хладилника. Така че за кухня в стил Ар нуво се предпочитат червено, синьо, тъмно сиво. Търсят се хладилници с метален цвят, неръждаема стомана и алуминиеви цветове. Известни са хамелеонните хладилници, които сменят цвета си в зависимост от осветлението и местоположението на източника на светлина.

Как да изберем подходящите цветни хладилници за вашата кухня
Как да изберем подходящите цветни хладилници за вашата кухня
Как да изберем подходящите цветни хладилници за вашата кухня
Как да изберем подходящите цветни хладилници за вашата кухня Как да изберем подходящите цветни хладилници за вашата кухня Как да изберем подходящите цветни хладилници за вашата кухняHome | Articles

November 27, 2022 03:49:57 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting