Как да изберем пералня?

Асортиментът от съвременни домакински уреди е толкова широк, че когато дойдете в магазина, е трудно да разберете как да изберете пералня, така че тя да служи дълго време, е евтина, така че няма нужда да я ремонтирате на всеки два месеца. Вертикални и челни, тесни и широки, с конвенционални механични контроли или електронни?
Всички перални са разделени в два класа: хоризонтални и вертикални. Предимствата на вертикалните са, като правило, те са по-тесни, заемат по-малко място, не се изисква място пред устройството за зареждане на пране, средният капацитет на такива машини е до 5 кг сухи предмети. Хоризонталните уреди имат голям капацитет в сравнение с вертикалните, което ви позволява да започнете да миете много по-рядко, освен това тези уреди могат да бъдат вградени под плота, много хора инсталират такива машини в кухнята, ако инсталират акрилни вани в банята.
Вградено сушене - принцип на действие
Някои клиенти са привлечени от пералнята и сушилнята. Принципът на сушене е много прост - има допълнителен нагревателен елемент, който загрява въздуха. Има два метода за сушене на пране във автомати: първо таймерът се стартира за определено време, след това се изключва и можете да вземете изсушените предмети. Този метод е лош, тъй като прането може да бъде както сушено, така и пресушено. Преди всички модели с възможност за сушене на неща бяха с хоризонтално натоварване, сега все по-често се среща тясна пералня-сушилня.
В по-модерните перални машини има устройство, което анализира съдържанието на влага в предметите в резервоара, когато се достигне определена степен на сухота, процесът спира. " Умно " измиване. сушилнята има своите недостатъци, тя може да изсуши само половината мокри предмети. Тоест, ако максималното натоварване на пералната машина е 5 кг, тогава в нея не могат да се сушат наведнъж повече от 2,5 кг, което представлява определени неудобства, тъй като след края на прането е необходимо да извадите половината от предмети и изсушете измитото на две стъпки.
Сушене - добро или лошо за пералня?
Съществува стереотип, че пералня-сушилня не е толкова надеждна, колкото конвенционалната. Така е? За да разберат истината, експертите се обърнаха към редица услуги за поддръжка на домакински уреди, където майсторите обясниха основната причина за повредата на пералните машини със сушилни. Както се оказа, домакинските уреди се развалиха, главно поради претоварване, тъй като повечето собственици, или забравили, или бяха мързеливи, да извадят половината от мокрите дрехи след измиване. Пералните машини, работещи в режим на сушене, бяха претоварени, поради което бяха в неизправност. Ако работите с оборудването в съответствие с препоръките на производителите, подобни проблеми няма да възникнат.

Как да изберем пералня?
Как да изберем пералня?
Как да изберем пералня?
Как да изберем пералня? Как да изберем пералня? Как да изберем пералня?Home | Articles

December 6, 2022 16:41:30 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting