Как да закупите правилните ниски перални машини

В съвременните градове има пералня в почти всеки апартамент, как да изберем правилната пералня?
1. Необходимо е да се определи мястото на инсталиране на пералнята, за съжаление не всички имат просторна вана, в противен случай не е трябвало да избирате широка или тясна, висока или ниска пералня. Ако в банята няма достатъчно място и изборът пада върху коридора или кухнята, първо трябва да помислите за източване на водата. Голям маркуч в коридора не изглежда естетически. Между другото, на някои машини тръбите за оттичане на вода са отстрани, което може да направи възможно преместването на пералната машина близо до стената.
2. Видът на зареждане е свързан с местоположението на пералнята: вертикално и фронтално.
Предимствата на машината с горно зареждане са нейната малка ширина и липса на нужда от място за отваряне на люка. Но: висока цена, малък избор. Въпреки това, пералните машини с предно зареждане също имат своите предимства: ниска височина (ниските перални могат да бъдат вградени в плота на масата), просторен барабан и възможност да се използват като рафт.
1. Голямото име не е основното. Колкото по-скъпа е пералнята, толкова по-трудно е да се намерят части, които да я поправят.
2. Нивото на шума е един от основните фактори. Скъпите перални машини са по-тихи, но никой не иска да надплаща, така че е по-лесно да затворите вратите на мястото, където е инсталирана машината.
3. Наличието на сушене. Разбира се, прането, което се суши с пералня, обслужва по-малко от това, което изсъхва висящо. Сушилнята улеснява гладенето на прането и не е необходимо място за окачване на прането.
4. Програми. Всяка пералня има своя собствена програмна група, съответстваща на вида плат. Освен това могат да се предоставят допълнителни функции и изборът им е индивидуален за всяка.
5. Спин. Има седем класа на ефективност на центрофугиране от А до G. Най-добрите показатели за машини в класове А и В, всъщност те са характеристика на скоростта на въртене на барабана.
6. Обем на барабана. Може да варира от три до седем килограма бельо. Колкото по-голям е капацитетът, толкова по-малко трябва да стартирате пералната машина и колкото по-дълго ще ви издържи, не забравяйте, че такава машина не е ниска и тясна, а широка и доста висока.
7. Контролен панел. Удобният панел ще ви позволи дори да не гледате инструкциите. Може да е оборудван с таймер, но тези машини са по-скъпи. Тъчпадът изглежда много хубаво.

Как да закупите правилните ниски перални машини
Как да закупите правилните ниски перални машини
Как да закупите правилните ниски перални машини
Как да закупите правилните ниски перални машини Как да закупите правилните ниски перални машини Как да закупите правилните ниски перални машиниHome | Articles

November 26, 2022 20:59:14 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting