Како одабрати прави усисивач за прање са аквафилтером

Усисивач за прање са аквафилтером припада сувим усисивачима, а такође пружа и висококвалитетно чишћење (укључујући ваздух). Користи се у овим усисивачима, технологија пречишћавања ваздуха помаже смањењу емисије прашине и до 0,001%, што је невероватно висока цифра. Усисавач за прање са аквафилтером неће само очистити просторије, већ и прочистити и навлажити ваздух, што благотворно делује на животну средину у соби. Снага усисавања у таквом усисивачу је константна током читавог чишћења, али код сувих усисавача са врећицама за прашину, снага усисавања опада како се врећа пуни. Избор усисивача за прање је одговорна мера као и поправак машина за прање веша Индесит, Аристон.
У усисивачима са аквафилтером обезбеђена је таква метода чишћења: честице отпадака и прашине се усисавају у тело усисивача, а затим пролазе кроз воду која је такође тамо. Сви тешки остаци одмах тоне, слегну се на дно. Лака прашина, међутим, остаје сува. Сепаратор смештен изнад воде помаже у уклањању такве прашине. Сепаратор је шупљи цилиндар чија се бочна површина састоји од посебно обликованих уздужних плоча. Ротирајући се огромном брзином, ствара ковитлац ваздух-вода изнад површине саме воде, због чега капљице воде влаже честице прашине, споре, полен итд. Због велике фреквенције ротације сепаратора, као и због специфичног дизајна лопатица, суспензија блата и воде постепено се таложи у води. Тако прочишћен ваздух од нечистоће и воде усисава се у сепаратор, а затим издувава из усисивача. Вреди напоменути да се у неким прашинама за прање са аквафилтером ХЕПА филтери користе за додатно пречишћавање ваздуха.
Усисивачи са аквафилтером, осим хемијског чишћења, омогућавају и мокро чишћење вертикалних и хоризонталних површина (рунастих и глатких), укључујући плочице, паркет, тепихе, линолеум, тапацирани намештај, ентеријере аутомобила и душеке. Ови усисивачи за прање сакупљају течност, уклањају нечистоће, перу прозоре и баве се зачепљењима на цевима.

Како одабрати прави усисивач за прање са аквафилтером
Како одабрати прави усисивач за прање са аквафилтером
Како одабрати прави усисивач за прање са аквафилтером
Како одабрати прави усисивач за прање са аквафилтером Како одабрати прави усисивач за прање са аквафилтером Како одабрати прави усисивач за прање са аквафилтеромHome | Articles

December 6, 2022 17:07:25 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting