Како одабрати праве хладњаке у боји за вашу кухињу

Стварни потрошачки квалитет фрижидера, заједно са лакоћом употребе, техничким и економским карактеристикама, је његова боја и дизајн. Раније је дизајн фрижидера одређивао облик дршке и заштитни знак производне компаније исте беле боје. Данас су представљени најразличитији модели у извршењу и бојама за различите стилове кухињске опреме и за сваки укус.
Најчешћа боја фрижидера међу моделима који се продају је бела у разним нијансама. Главни разлог за то била је хигијена и најоптималнија компатибилност са разним ентеријерима кухиње. Топли бели тонови имају жућкасту нијансу различитог интензитета, док хладни тонови имају плавкасту нијансу.
Данас произвођач нуди широк избор белих фрижидера са узорком. Популарни су модели ЛГ фрижидера са мермерним узорком, утиснутим узорком који имитира дрво, кожу и тканину. Модели стичу популарност, чија облога вам омогућава да на њима пишете и цртате посебним маркерима у боји. Натписи се уклањају сувом крпом без остављања трагова.
За произвођаче фрижидера белу боју модела је најтеже произвести. За разлику од обојених колега, овде су јасно видљиви и најмањи недостаци на површини производа. Бојење у бело у разне нијансе може се извршити на истој линији опреме за фарбање. Прелазак са обојеног емајла на бели емајл са само једном бојом захтеваће темељито испирање цевовода и све опреме за фарбање, што ће значајно повећати трошкове производње.
Удео продаје белих фрижидера међу осталим моделима је претежан, али међу одређеним групама купаца потражња за хладњацима у боји постаје све већа. Упркос техничким могућностима индустрије за производњу модела било које боје, главни ограничавајући фактор поред производних трошкова и даље је ограничена потражња за моделима у боји код широког спектра потрошача.
На руском тржишту само је једна компанија понудила до 12 боја фрижидера. Стране колеге нуде, по правилу, до 5 врста боја, прилагођавајући опсег у зависности од промена у потражњи. Већина фирми придржава се серијске производње само белих фрижидера.
Први домаћи модели рађени су у малим серијама, а аутомобилски емајли су коришћени за њихово фарбање. Веома често је избор боје фрижидера од стране купца одредио боју његовог аутомобила. Црвени, жути, смеђи, зелени узорци били су типични за 90-те. До данас се мода зауставила на мекшим пастелним нијансама сиве, сребрне, беж и златне боје.
Кухиње различитих стилова сугеришу различите боје фрижидера. Дакле, за кухињу у сецесији преферирају се црвена, плава, тамно сива. Тражени су фрижидери у боји метала, нерђајућег челика и алуминијума. Познати су камелеонски фрижидери који мењају боју у зависности од осветљења и локације извора светлости.

Како одабрати праве хладњаке у боји за вашу кухињу
Како одабрати праве хладњаке у боји за вашу кухињу
Како одабрати праве хладњаке у боји за вашу кухињу
Како одабрати праве хладњаке у боји за вашу кухињу Како одабрати праве хладњаке у боји за вашу кухињу Како одабрати праве хладњаке у боји за вашу кухињуHome | Articles

December 5, 2022 20:59:56 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting