Како одабрати машину за прање веша?

Асортиман савремених кућних апарата је толико широк да је када дођете у продавницу тешко разумети како одабрати машину за прање веша тако да ће дуго служити, је јефтин, тако да нема потребе за поправком свака два месеца. Вертикални и фронтални, уски и широки, са конвенционалним механичким командама или електронским?
Све машине за прање веша подељене су у две класе: хоризонталне и вертикалне. Предности вертикалних су, по правилу, уже, заузимају мање простора, испред уређаја није потребан простор за утовар веша, просечан капацитет таквих машина је до 5 кг сувих предмета. Хоризонтални уређаји имају велики капацитет у поређењу са вертикалним, што вам омогућава да почнете да перете много ређе, поред тога, ови уређаји се могу градити испод радне површине, многи људи инсталирају такве машине у кухињи ако инсталирају акрилне каде у купатилу.
Уграђено сушење - принцип рада
Неке купце привлачи машина за прање и сушење веша. Принцип сушења је врло једноставан - постоји додатни грејни елемент који загрева ваздух. Постоје две методе сушења веша у аутоматима: прво, тајмер се укључује одређено време, а затим се искључује и можете покупити осушене предмете. Ова метода је лоша по томе што веш може бити и сушен и пресушен. Раније су сви модели са способношћу сушења ствари имали хоризонтално пуњење, сада се све чешће сусреће уска машина за прање и сушење веша.
У напреднијим машинама за прање веша постоји уређај који анализира садржај влаге предмета у резервоару, када се достигне одређени степен сувоће, процес се зауставља. " Паметно " прање. сушач има своје недостатке, може осушити само половину влажних предмета. Односно, ако је максимално пуњење машине за прање веша 5 кг, тада се у њој не може истовремено сушити више од 2,5 кг, што представља одређене непријатности, пошто је по завршетку прања потребно извући половину предмета и осушите опрано у два корака.
Сушење - добро или лоше за машину за прање веша?
Постоји стереотип да машина за прање и сушење веша није толико поуздана као конвенционална. Да ли је тако? Да би сазнали истину, стручњаци су се обратили бројним службама за одржавање кућних апарата, где су мајстори објаснили главни разлог квара веш машина са сушарама. Како се испоставило, кућни апарати су се покварили, углавном због преоптерећења, пошто је већина власника, или заборавила или била лења, да након прања изваде половину мокре одеће. Машине за прање веша, радећи у режиму сушења, биле су преоптерећене, због чега су биле у квару. Ако рукујете опремом у складу са препорукама произвођача, такви проблеми неће настати.

Како одабрати машину за прање веша?
Како одабрати машину за прање веша?
Како одабрати машину за прање веша?
Како одабрати машину за прање веша? Како одабрати машину за прање веша? Како одабрати машину за прање веша?Home | Articles

December 3, 2022 16:50:59 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting