Како е избрана локацијата за сателитската антена?

Главниот услов при избор на место за сателитска антена е присуството на отворен простор во опсегот на вртење на антената од југоисток кон југозапад и во опсег на покачување на антената (агол на височина) од неколку степени до 35 (за Днепропетровск, ако вие сте повеќе јужно од аголот на височина, север помалку). Во овој случај, дозволено е да се најдат мали во областа (неизмерливи во областа со областа на ретровизорот на антената) предмети на сигналната патека.

Како е избрана локацијата за сателитската антена?
Како е избрана локацијата за сателитската антена?
Како е избрана локацијата за сателитската антена?
Како е избрана локацијата за сателитската антена? Како е избрана локацијата за сателитската антена? Како е избрана локацијата за сателитската антена?Home | Articles

November 28, 2022 03:34:01 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting