Како да се отстрани мразот од конверторот на сателитска антена?

Најдобро од сè, ова може да се направи со редовна фен за коса, ова нема да ја оштети антената, но мора да работите напорно, опција два - истурете ја со топла вода, опција три (подолго време) поставете систем за греење на задната површина на антената, што се користи за да се спречи замрзнување на олуците на покривите ...

Како да се отстрани мразот од конверторот на сателитска антена?
Како да се отстрани мразот од конверторот на сателитска антена?
Како да се отстрани мразот од конверторот на сателитска антена?
Како да се отстрани мразот од конверторот на сателитска антена? Како да се отстрани мразот од конверторот на сателитска антена? Како да се отстрани мразот од конверторот на сателитска антена?Home | Articles

December 3, 2022 17:53:37 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting