Како да се затвори пристапот на малолетни деца кон гледање еротски сателитски ТВ канали?

Повеќето модели на сателитски приемници имаат функција за родителско заклучување за оваа намена, што може да се постави кога е програмиран тјунерот.

Како да се затвори пристапот на малолетни деца кон гледање еротски сателитски ТВ канали?
Како да се затвори пристапот на малолетни деца кон гледање еротски сателитски ТВ канали?
Како да се затвори пристапот на малолетни деца кон гледање еротски сателитски ТВ канали?
Како да се затвори пристапот на малолетни деца кон гледање еротски сателитски ТВ канали? Како да се затвори пристапот на малолетни деца кон гледање еротски сателитски ТВ канали? Како да се затвори пристапот на малолетни деца кон гледање еротски сателитски ТВ канали?Home | Articles

December 5, 2022 19:38:48 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting