Каков вид на сателитски ТВ-кабел се користи?

Кабелот се користи со карактеристична импеданса од 75 оми. Препорачуваме кабел Трилоги, Белден. Тие имаат мало слабеење и се отпорни на временски услови.

Каков вид на сателитски ТВ-кабел се користи?
Каков вид на сателитски ТВ-кабел се користи?
Каков вид на сателитски ТВ-кабел се користи?
Каков вид на сателитски ТВ-кабел се користи? Каков вид на сателитски ТВ-кабел се користи? Каков вид на сателитски ТВ-кабел се користи?Home | Articles

June 30, 2022 22:53:54 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting