Какво прави най-добрия LCD телевизор

Най-добрите LCD телевизори бяха признати за най-добри от журито на EISA 2010 и точно това е Philips 9000 Full HD 3D Ready LED телевизор. Най-добрият телевизор струва около 2100 долара, подобрява цялостното гледане и неговият процесор осигурява отлична яснота и качество. Технологията Bright Pro осигурява най-ярките цветове и контраст на най-добрите LCD телевизионни екрани, най-острия обект при движение, Perfect Natural Motion на екрана, достъп до интернет на Net TV и Wi-Fi. И това е огромен плюс, тъй като можете да закупите необходимите стоки, без да напускате дома си с помощта на онлайн магазина www.techhome.ru. Телевизорът също така има 30W звук, Incredible Surround технология за усещане за атмосфера, 3D поддръжка с 1080p резолюция, DLNA поддръжка и Wi-Fi MediaConnect. Най-добрите LCD телевизори също имат антиблокиращо покритие, ограничение за гледане на деца, контрастна система, адаптация на подсветката, автоматичен избор на силата на звука на AVL, телевизионно ръководство, субтитри. Тези топ LCD телевизори имат уникално ново изживяване с Ambilight Spectra 3. Технологията Philips подобрява визуалния външен вид на самия екран, когато се прожектира върху стената зад телевизора, трептяйки от три страни, като същевременно регулира яркостта и цвета от Ambilight, създавайки завладяващо изживяване. С най-добрите LCD телевизори с Ambilight Spectra филмите наистина оживяват, Perfect Pixel HD Engine предоставя ясни и отчетливи изображения, а всички пиксели се обработват, за да осигурят най-доброто качество на картината.
Най-добрият LCD телевизор открива и премахва всякакъв шум и изкривяване, а разделителната способност на екрана 1920 x 1080p ви дава страхотна картина. С най-добрите LCD телевизори е възможен уникален реализъм на картината, всеки телевизор е готов за гледане с BluRay връзка, IR предавател и 3D очила. Дори и с най-добрите LCD телевизори са възможни и икономии на енергия, Net TV с Wi-Fi позволява интернет да работи на телевизия, възможни са супер звук и потапяне в киното, а има и супер гладки филми. Net TV разполага с широка гама от услуги, новини, филми и изображения на телевизионния екран, за това просто трябва да се свържете чрез Ethernet и да изберете всичко необходимо с дистанционното управление.

Какво прави най-добрия LCD телевизор
Какво прави най-добрия LCD телевизор
Какво прави най-добрия LCD телевизор
Какво прави най-добрия LCD телевизор Какво прави най-добрия LCD телевизор Какво прави най-добрия LCD телевизорHome | Articles

November 27, 2022 03:40:01 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting