Какво има във фризера?

Фризерите се управляват по електронен или механичен начин. Първият е за предпочитане, тъй като електронното управление има по-голяма функционалност и поради липсата на движещи се елементи, по-голяма трайност.
Фризерът може да има отделения / рафтове и чекмеджета. Ако във фризера има много храна, по-удобно е да вземете тези, които са по-отдалечени от чекмеджетата. Чекмеджетата могат да бъдат напълно затворени и решетъчни: смята се, че решетките имат по-добра циркулация на въздуха, но малки продукти (кнедли, плодове и др.) Могат да попаднат през отворите на решетката, което не се случва при затворени чекмеджета. По-добре е, когато поне едно от чекмеджетата е достатъчно високо, за да побере "нестандартни" високи продукти (сладоледена торта и др.)
На отделенията във фризера има бележки / календари, като зададете кои можете да маркирате къде е всичко и времето на замразяване.
Полезно е да имате тава с фризер във фризера. Той може да побере тави за лед или акумулатори за студ. Освен това тавата може да се използва за замразяване на плодове, след което ги изсипете в торба и съхранявайте. Това е много по-ефективно от замразяването на плодовете веднага в торба.

Какво има във фризера?
Какво има във фризера?
Какво има във фризера?
Какво има във фризера? Какво има във фризера? Какво има във фризера?Home | Articles

November 26, 2022 20:55:00 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting